Kijeve atgijo viltys pasirašyti sutartį su ES

Į Kijevą atvykęs Lietuvos

L.Linkevičius pabrėžė, kad sutarties pasirašymas ir išankstinis taikymas padėtų Ukrainai spręsti ekonomines problemas.<br>AP nuotr.
L.Linkevičius pabrėžė, kad sutarties pasirašymas ir išankstinis taikymas padėtų Ukrainai spręsti ekonomines problemas.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Feb 27, 2014, 12:50 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 9:30 PM

„Aš asmeniškai manau, kad tai yra įmanoma“, - trečiadienį BNS telefonu iš Kijevo sakė ministras. Jis pabrėžė, kad sutarties pasirašymas ir išankstinis taikymas padėtų Ukrainai spręsti ekonomines problemas.

Ukrainos parlamentaras, kandidatas į vicepremjerus eurointegracijos klausimams Borisas Tarasiukas iš frakcijos „Batkivščyna“ („Tėvynė“) neatmeta galimybės, kad Asociacijos sutartį su Europos Sąjunga (ES) Kijevas gali pasirašyti jau artimiausiu metu.

„Jeigu Europos Sąjunga (reikalaus pasirašyti sutartį) prezidento lygiu, tai gali užsitęsti ir iki to laiko, kai bus įvykę prezidento rinkimai. Jeigu tokia sąlyga nebus keliama, tai, galvoju, vyriausybė bus pasirengusi pasirašyti sutartį per savaitę ar dvi“, - žurnalistams sakė B.Tarasiukas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.