Estijoje aukštojo mokslo kalba galėtų tapti anglų kalba

Taline vykusioje konferencijoje

Pradėjus Estijos aukštosiose mokykloje dėstyti angliškai, būtų sukurtos palankesnės sąlygos verslo aplinkos internacionalizacijai.<br>123rf asociatyvi nuotr.
Pradėjus Estijos aukštosiose mokykloje dėstyti angliškai, būtų sukurtos palankesnės sąlygos verslo aplinkos internacionalizacijai.<br>123rf asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

2014-04-10 16:05, atnaujinta 2018-02-14 18:16

E.Lukasas, kuris yra įtakingo žurnalo „The Economist“ apžvalgininkas, savo kalboje gyrė Estijos efektyvų ir ekonomišką išteklių panaudojimą, taip pat sugebėjimą efektyviai naudotis nekilnojamu turtu, darbo jėga ir žmonėmis.

„Estus valdo dideli lūkesčiai ir jiems svarbu, kad vyriausybė veltui nešvaistytų jų pinigų ir laiko“, – kalbėjo žurnalistas konferencijoje „Suur-Eesti“ („Didžioji Estija“), kuri buvo surengta tarpininkaujant „Skype“.

Jis priminė, kad inovacijoje yra svarbūs ir kokybė, ir kiekybė. Kaip netinkamą pavyzdį jis paminėjo Talino miesto atvaizdo panaudojimą ant kilkių dėžutės.

Tačiau E.Lucasas pridūrė, jog pažanga dar nereiškia, kad Talinas turėtų virsti Manhatanu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.