Po žudynių JAV atšaukta filmo apie Betmeną premjera Paryžiuje, Lietuvoje ji įvyks

Po JAV Denverio mieste surengtų žudynių Paryžiuje atšaukiama filmo apie Betmeną premjera. Prancūzijos sostinėje darbininkai penktadienio popietę ėmėsi vynioti kilimą prie kino teatro, kuriame buvo numatyta filmo „Tamsos riterio sugrįžimas“ premjera.

Scena iš filmo "Tamsos riterio sugrįžimas".
Scena iš filmo "Tamsos riterio sugrįžimas".
Daugiau nuotraukų (1)

"Reuters" ir lrytas.lt

Jul 20, 2012, 8:47 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 11:37 PM

Tokių priemonių imtasi, kai Denverio mieste per filmo apie Betmeną premjerą užpuolikas nušovė 12 žmonių, o 59 sužeidė.

Tuo tarpu šeštadienį filmo apie Betmeną „Tamsos riterio sugrįžimas“ premjera numatoma Lietuvoje. Filmą rodysiančio kino centro „Forum Cinemas“ rinkodaros vadovas Dainius Beržinis teigė, kad greičiausiai filmo seansai nebus atšaukti.

„Į panašus dalykus reaguojame viduje, tačiau didelių bangų nekeliame. Jei tokie dalykai kaip žmonių šaudymas nutinka kitose šalyse, stengiamės to per daug neviešinti. Juk Lietuvoje – visai kitokie žmonės. Čia nieko panašaus per filmo premjerą nėra buvę“, - patikino jis.

D. Beržinis priminė, kad ir Lietuvoje kino centruose yra ant durų išklijuoti lipdukai, perspėjantys, kad ginklų į kino seansą negalima neštis.

JAV policijos pareigūnai teigia, kad kol kas nėra nustatyta ryšių tarp filmo apie Betmeną ir žudiko motyvų. Taip pat nemanoma, kad žudikas Jamesas Holmesas, kuris yra suimtas, yra susijęs su kokia nors teroristine organizacija ir turėjo teroristinių motyvų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.