Metalo festivalyje „Wacken“ žuvo žmogus

Vokietijoje vykstančiame populiariame sunkiojo metalo vasaros festivalyje „Wacken“, į kurį jau ne vienerius metus mėgsta važiuoti ir lietuviai, savaitgalį įvyko tragedija – mirė jaunas vyras, apsinuodijęs anglies monoksidu. Paaiškėjo, kad mirties priežastimi tapo paties pasistatytos stovyklavietės konstrukcija. Policija kalba apie „tragišką nelaimę“, rašo focus.de.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 6, 2012, 1:50 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 1:44 PM

Į festivalį šiemet atvyko apie 100 tūkst. žiūrovų. 1990 m. gimęs jaunas vyras, atvykęs iš pietų Vokietijos, šeštadienio popietę sugalvojo nusnūsti savo automobilio priekaboje. Joje ant ramsčių išskleidęs brezentą jis pasidarė savotišką palapinę. Netoliese stovėjo ir veikė muzikos grupės atsivežtas srovės generatorius. Jis buvo pasuktas taip, jog išmetamos dujos ėjo tiesiai į priekaboje įrengtą palapinę.

Atėję vaikino draugai pamatė, kad jis jau miręs. Gelbėtojai pusę valandos dar bandė jį gaivinti, tačiau veltui. Jis mirė nuo apsinuodijimo anglies monoksidu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.