B. Obama paskambino Indijos premjerui pareikšti užuojautos

Jungtinėse Valstijose sikhų

Buvo teigiama, kad žudiką nušovė policija.<br>„Reuters“
Buvo teigiama, kad žudiką nušovė policija.<br>„Reuters“
Daugiau nuotraukų (1)

AFP, BNS ir lrytas.lt inf.

Aug 8, 2012, 8:45 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 12:09 PM

Wade'as Michaelas Page'as buvo sužeistas policijos pareigūno šūvio į pilvą, bet pasak specialiosios FTB agentės, „vėliau po šios žaizdos, atrodo, kad Page'as mirė nuo savo paties šūvio galvoje padarytos žaizdos“.

JAV prezidentas Barackas Obama trečiadienį paskambino Indijos ministrui pirmininkui Manmohanui Singhui, kad išreikštų užuojautą dėl šaudymo sikhų šventykloje Viskonsine, kur buvo nušauti šeši žmonės, pranešė Baltieji rūmai. „Abu vadovai pasikalbėjo, jog jiedu palaiko toleranciją ir religijų laisvę, o prezidentas vėl pakartojo, jog sikhai svariai prisidėjo prie Amerikos bendruomenės plėtros“, - sakė Baltųjų rūmų atstovas spaudai Jay Carney žurnalistams prezidento lėktuve. 40-metis Wade'as Page'as sekmadienį nusišovė po to, kai buvo sužeistas policininko į pilvą prie sikhų šventyklos Ouk Krike, Viskonsine. Tyrėjai dar nenustatė šių žudynių motyvų; per jas be minėtų šešių žuvusiųjų dar keturi buvo sužeisti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.