Lakūnai užfiksavo nelaimę, kuri vos nesibaigė jų žūtimi (video)

Keturi laimingieji išsigelbėjo po nedidelio lėktuvėlio avarijos JAV Aidaho valstijoje ir netgi turi įrodymų, kaip arti mirties jie buvo – keleiviai nufilmavo septynių minučių trukmės išbandymą ir kruvinus jo padarinius. Apie tai praneša „Dailymail“.

Kamera užfiksavo, kaip staiga įvyksta nelaimė, galinti atimti gyvybę.<br>„YouTube“
Kamera užfiksavo, kaip staiga įvyksta nelaimė, galinti atimti gyvybę.<br>„YouTube“
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 10, 2012, 9:57 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 11:00 AM

Nathanas Williamsas birželio 30 filmavo kaip lėktuvas pakilo nuo purvino pakilimo tako „Bruce Meadows“ oro uoste Stenlyje ir nuskriejo link kalnų gyvenvietės. Vaizdo įraše užfiksuotos kelios minutės prieš tai, kai lėktuvas praranda aukštį ir trenkiasi į žemiau esančius medžius, sunkiai sužeisdamas pilotą.

Šią savaitę įrašas paskelbtas „Youtube“ ir susilaukė didelio visuomenės dėmesio.

„Mes neketinome to nufilmuoti. Buvo graži diena ir mes tiesiog filmavome tai, ką veikėme“, - teisinosi N. Williamsas, kuris avarijos metu patyrė smegenų sukrėtimą.

Pilotas, 70-ies Aidaho armijos nacionalinės gvardijos veteranas, Leslies Groppas nukentėjo dar labiau – jam lūžo žandikaulis, šonkauliai, sutrupėjo žandikaulis. Kiti du keleiviai atsipirko nubrozdinimais.

„Visi mes pirmadienį iškeliavome į darbą, Lesas vienintelis smarkiai nukentėjo, bet netgi jam viskas bus gerai“, - pasakojo dantistas N. Williamsas.

Vaizdo įrašas tapo nepaprastai populiarus svetainėje „LiveLeak“ vaizdo įrašas peržiūrėtas daugiau kaip milijoną kartų. Greitai vaizdelis atsidūrė „Youtube“ ir buvo pašalintas iš vartotojo puslapio dėl „šlykštaus ir šokiruojančio turinio“.

„Viskas vyko taip greitai, pamenu, kad trenkėmės į medžius ir garsas buvo toks, lyg staigį ugnis. Kaip šūvis, bet tuomet mes apsivertėme, buvome prisisegę, ir įraše girdisi kaip mano tėtis klausia, ar visi sveiki“, - sutrikęs pasakojo Tolas Groppas KBOI televizijai. Vėliau vyrai filmavo, jau laukdami gelbėtojų.

Du stovyklautojai, matę šį nelaimingą atsitikimą, skubiai bėgo į įvykio vietą ir informavo valdžią. Gaisrininkai, bandę suvaldyti liepsną, turėjo nukirsti keletą medžių, kad galėtų nusileisti sraigtasparnis ir paimti sužeistą pilotą.

Iš mirties nasrų pasprukę žmonės įtaria, kad lėktuvas pateko į oro duobę, dėl to staiga ėmė prarasti aukštį ir rėžėsi į medžius.

Visa tai buvo nufilmuota dviem „GoPro“ kameromis. N. Williamsas paviešino medžiagą, kad parodytų šeimai ir draugams, kas nutiko, visai nesitikėdamas tokio dėmesio.

Tačiau vyras supranta, kad žmonėms įdomu: „Matai, kaip staiga tai įvyksta, tai, dėl ko gali netekti gyvybės. Tai viena didžiausių žmonijos baimių ir tai mums, tam tikra prasme, nutiko.“

Peržiūrėti vaizdo įrašą galite čia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.