Roko grupės „Kiss“ nariai išreiškė palaikymą „Pussy Riot“

Sunkiojo roko

„Pussy Riot“ rėmėjų gretos auga.<br>"Reuters"
„Pussy Riot“ rėmėjų gretos auga.<br>"Reuters"
Daugiau nuotraukų (1)

AFP, BNS ir lrytas.lt inf.

Aug 22, 2012, 2:31 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 5:46 AM

„Jos labai gražios merginos. Tai nėra gera grupė, bet jos turi teisę veikti, ką nori“, - „Kiss“ bosistas, dainininkas ir dainų kūrėjas Gene'as Simmonsas sakė naujienų agentūrai AFP per savo grupės naujosios knygos „KISS Monster Book“ pristatymą.

„Blogai, kai politika kišasi į roko grupių gyvenimą“, - pridūrė 62 metų muzikantas, garsėjantis savo demoniškus juodai baltu makiažu.

Rusijos teismas praeitą penktadienį trims „Pussy Riot“ narėms skyrė po dvejus metus laisvės atėmimo už politinį protestą pagrindinėje Maskvos ortodoksų katedroje, sukėlusį Kremliaus įtūžį. Šis nuosprendis išprovokavo tarptautinės kritikos bangą.

„Stipri šalis niekada neturėtų bijoti laisvės. Su laisve ateina nepriklausomybė..., o daugelis šalių tebenori ją sutrypti“, - sakė 60 metų dainininkas ir gitaristas Paulas Stanley.

Keturi „Kiss“ nariai, įkūrę šią grupę 1973 metais, savo didžiulę 92 cm aukščio ir 76 cm. pločio knygą pristatė Holivudo naktiniame klube „The Viper Room“, kuriame 1993 metais padauginęs narkotikų mirė aktorius Riveris Phoenixas.

Tikimasi, kad „Kiss“ spalį išleis savo 12-ąjį studijinį albumą „Monster“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.