Ch. Norrisas gąsdina Amerikos pragaištimi (video)

„Tūkstantis metų tamsos“. Toks košmaras, anot gyva legenda jau tapusio aktoriaus Chucko Norriso, laukia Amerikos, jei Barackas Obama lapkritį bus perrinktas antrajai kadencijai JAV prezidento poste. Pagąsdinti šalį Ch. Norrisas nusprendė savo kanale tinklalapyje „YouTube“.

Ch. Norrisas gąsdina Ameriką niūria ateitimi.<br>AP
Ch. Norrisas gąsdina Ameriką niūria ateitimi.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-09-05 15:51, atnaujinta 2018-03-16 22:44

Ch. Norrisas savo paskyroje taip pat dalina patarimus, kaip mankštintis, ir reklamuoja naujausią filmą, kuriame vaidina, – „Nesunaikinami 2“ („The Expendables 2“). Tačiau naujausiame dviejų minučių trukmės klipe jis kartu su savo žmona Gena svarsto apie B. Obamos keliamą grėsmei Amerikai.

„Pažvelgus į istoriją, tampa aišku, kad mūsų puiki ir laisva šalis atsidūrusi pavojuje. Visai įmanoma, kad tokia Amerika, kokią mes žinome, bus prarasta, jei nepakeisime krypties, kuria mūsų šalis yra vedama“, – klipe aiškina aktorius.

Ch. Norriso žmona tuomet pacituoja statistiką, pagal kurią per 2008 metų rinkimus daugiau nei 30 mln. krikščionių evangelikų nėjo balsuoti ir B. Obama nugalėjo.

Šių metų sausį Ch. Norrisas viešai parėmė buvusį JAV Atstovų rūmų pirmininką Newtą Gingrichą, kovojusį dėl galimybės tapti Respublikonų partijos kandidatu į prezidentus.

Tačiau gegužę, kai N. Gingrichas pasitraukė iš kovos, „Volkeris, Teksaso reindžeris“, pasiūlė savo paramą Mittui Romney, kuris lapkritį kovos su B. Obama.

„Manau, kad Mittas turi galimybių įveikti B. Obamą ir nutraukti radikalų Amerikos keitimą. Visi mes puikiai suprantame, kad dar ketveri socialistinių sprendimų metai padarytų mūsų šaliai“, – tuomet skelbė Ch. Norrisas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.