M. Romney nusišnekėjimas po išpuolių prieš JAV ambasadas atsiliepė jo reitingams

Naujos apklausos rodo, kad Baracko Obamos kaip kandidato į JAV prezidentus populiarumas gerokai pašoko – jis pirmauja prieš Mittą Romney 5 procentais. 48 proc. rinkėjų balsuotų už B. Obamą, o 43 – už M. Romney. Gali būti, kad dėl tokio rezultato kaltas nevykęs M. Romney pasisakymas po išpuolių prieš JAV diplomatines atstovybes.

M. Romney pasisakymas po išpuolių prieš JAV diplomatines atstovybes gali atsiliepti ir prezidento rinkimų rezultatui.<br>"Reuters"
M. Romney pasisakymas po išpuolių prieš JAV diplomatines atstovybes gali atsiliepti ir prezidento rinkimų rezultatui.<br>"Reuters"
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-09-13 15:08, atnaujinta 2018-03-16 19:16

„Aš pasipiktinęs dėl atakų prieš Amerikos diplomatines misijas Libijoje ir Egipte, ir dėl Amerikos konsulato darbuotojo Bengazyje mirties. Gėda, kad Obamos administracijos pirmasis atsakas buvo ne atakų prieš mūsų diplomatines atstovybes pasmerkimas, o pritarimas tiems, kas įvykdė šias atakas“, - kalbėjo M. Romney rugsėjo 12 d.

Kaip rašo „Business Insider“, M. Romney greičiausiai turėjo omenyje JAV ambasados Kaire pareiškimą, smerkiantį „suklaidintų individų pastangas įžeisti musulmonų religinius jausmus“. Nėra aišku, ar šis pranešimas pasirodė dar prieš atakas prieš ambasadą, ar jau joms vykstant, bet panašu, kad šitaip ambasada bandė numalšinti minios pyktį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.