Prancūzijos vadovas mylimąja dalijosi su kitu

Prancūzijos vadovas Francois Hollande’as vėl turi nemalonumų dėl gyvenimo draugės Valerie Trierweiler. Šalies lentynose – nauja knyga, atskleidžianti, kad būsimas prezidentas mylimąja dalijosi su kitu vyru, rašo „Lietuvos rytas”, remdamasis „The Telegraph” ir „Daily Mail” informacija.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 12, 2012, 9:33 AM, atnaujinta Mar 16, 2018, 4:15 AM

Ir tai – ne bet koks vyras, o buvęs konservatorių prezidento Nicolas Sarkozy ministrų kabineto narys Patrickas Devedjianas.

Šią savaitę išleistoje knygoje „La Frondeuse” („Maištingoji”) teigiama, kad V. Trierweiler buvo įsitraukusi ne į meilės trikampį, o netgi į šešiakampį.

Mat susitikinėdama su P. Devedjianu ir F. Hollande’u žurnalistė dar nebuvo išsiskyrusi su antruoju sutuoktiniu, kolega iš žurnalo „Paris Match” Denisu Trierweileriu. Su juo moteris susilaukė trijų sūnų.

Tuo metu abu politikai gyveno su savo vaikų motinomis.

F. Hollande’as stogu dalijosi su garsia Socialistų partijos nare Segolene Royal, pralaimėjusia 2007 metų prezidento rinkimus N. Sarkozy. Pora nebuvo susituokusi, bet užaugino 4 vaikus.

P. Devedjianas gyveno su žmona Sophie, kurią vedė dar 1969 m. ir su kuria taip pat susilaukė keturių vaikų.

Teigiama, kad V. Trierweiler meilužiai žinojo, jog dalijasi viena moterimi.

Tačiau tvirtinama, kad vyrai vienas kitą labai gerbė.

Šias pikantiškas detales knygoje aprašė prancūzų politikos apžvalgininkai Christophe’as Jakubyszynas ir Alix Bouilhaguet.

Savo kūrinyje autoriai teigia, kad V. Trierweiler praėjusiame dešimtmetyje labai ilgai susitikinėjo su P. Devedjianu.

„Bet P. Devedjianas taip vilkino laiką ir atidėliojo, kad V. Trierweiler leidosi suviliojama kito vyro iš priešingos politinės stovyklos – F. Hollande’o”, – biografijos pasirodymo proga duodamas interviu teigė Ch. Jakubyszynas.

Pasak jo, V. Trierweiler santykiai su F. Hollande’u žingsnelis po žingsnelio tapo svarbesni už ryšį su konservatoriumi.

Esą 2003-iaisiais žurnalistė P. Devedjianui pateikė ultimatumą: palikti žmoną arba ji su juo skirsis.

Politikas nesutiko palikti sutuoktinės. Tuomet V. Trierweiler visą dėmesį sutelkė į F. Hollande’ą, kuris 2007 m. išsiskyrė su S. Royal ir atsidavė naujai mylimajai.

Vis dėlto skandalai, lydintys pirmosios Prancūzijos poros santykius, ne į naudą šalies vadovui.

F. Hollande’o populiarumas po prezidento rinkimų šių metų gegužę smuko.

Iš dalies – ir dėl V. Trierweiler. Visiems žinoma, kad ji nesutaria su buvusia F. Hollande’o šeima. O Prancūzijos žiniasklaida Eliziejaus rūmų šeimininkei lipdo Valerie Rottweiler ir Pirmosios sugulovės pravardes. („The Telegraph”, „Daily Mail”, LR)

Milijonai eurų – apklausoms apie žmoną

Buvęs Prancūzijos prezidentas N. Sarkozy šiomis dienomis atsidūrė korupcijos skandalo centre. Atliekamas tyrimas, kuriuo siekiama išsiaiškinti, ar politikas neteisėtai leido mokesčių mokėtojų pinigus, kad išsiaiškintų visuomenės požiūrį į savo žmoną Carlą Bruni.

Kol ėjo prezidento pareigas, N. Sarkozy stengėsi blokuoti šį tyrimą. Tačiau gegužės 15 d. pralaimėjęs rinkimus F. Hollande’ui konservatorius prarado imunitetą.

Asociacija „Anticor” tvirtina, kad N. Sarkozy išleido 9,4 mln. eurų (32,43 mln. litų) šimtams apklausų, kurių didžioji dalis buvo apie C. Bruni. Prezidentui rūpėjo, kaip pirmąją šalies ponią regi Prancūzijos žmonės.

„Anticor” įsitikinimu, šiose apklausose nebuvo išsiaiškinta nieko svarbaus visuomenei, tad mokesčių mokėtojai neturėjo už jas sumokėti.

Asociacija Paryžiaus prokurorams pateikė skundą, dėl kurio N. Sarkozy gali grėsti net įkalinimas. Pats N. Sarkozy atkakliai tvirtina, kad nepadarė nieko bloga.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.