Londono gatvėje vyras be priežasties trenkė moksleivei

Londono Plaistovo rajone įvykusį užpuolimą tiriantys detektyvai prisipažįsta nematę nieko panašaus. Vaizdo kameroje užfiksuota, kaip 16-metė moksleivė buvo be jokios priežastis užpulta tiesiog eidama gatve. Juodaodis užpuolikas pribėgo jai iš už nugaros, prisivijęs galingu smūgiu partrenkė ant žemės ir palikęs gulėti be sąmonės nubėgo neatsigręždamas. Kaip rašo „Daily Mail“, mergina tuo metu ėjo į koledžą.

Tyrėjus glumina neįprastas nusikaltimo pobūdis – užpuolimas atrodo visiškai nemotyvuotas, niekaip neišprovokuotas, negana to, įvyko vidury dienos.<br>Youtube
Tyrėjus glumina neįprastas nusikaltimo pobūdis – užpuolimas atrodo visiškai nemotyvuotas, niekaip neišprovokuotas, negana to, įvyko vidury dienos.<br>Youtube
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 22, 2012, 4:53 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 5:15 AM

Brutalų užpuolimą patyrusi šešiolikmetė dabar prisipažįsta bijanti viena išeiti į gatvę. Ji tikisi, kad bus paskutinė šio užpuoliko auka – nori, kad jis būtų kuo greičiau sugautas, kol neužpuolė ko nors kito.

Tai įvyko vidury baltos dienos vos už 500 m nuo šešiolikmetės namų. Ji teigia mačiusi į ją žiūrintį vyrą, kai trumpam buvo grįžusi namo pasiimti mobiliojo telefono, kurį buvo pamiršusi.

Mergina sako nespėjusi susigaudyti, kas vyksta, kai užpuolikas pribėgo prie jos ir staiga trenkė. Save ji atsimena tik jau greitosios pagalbos automobiliu vežamą į ligoninę.

Po traumos merginą kankina migrena, jai buvo stipriai nubrozdintas smakras, įskilo dantys, ji kurį laiką negalėjo kalbėti.

Tyrėjus glumina neįprastas nusikaltimo pobūdis – užpuolimas atrodo visiškai nemotyvuotas, niekaip neišprovokuotas, negana to, įvyko vidury dienos.

Policija ieško apie 180 cm ūgio juodaodžio 25-30 metų amžiaus vyro.

Parengė Jurgita Noreikienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.