Rūgštimi apipilta indė žaidime laimėtus pinigus išleis operacijoms

Žiūrovus pavergusio filmo „Lūšnynų milijonierius” pagrindinio herojaus gyvenimą pakeičia sėkmė žaidime „Kas nori tapti milijonieriumi?”. Kino juostos verta ir realybėje šį žaidimą laimėjusios indės istorija, rašo „Lietuvos rytas”, remdamasis „Daily Mail” ir „Daily Telegraph” informacija.

S. Mukherjee žada laimėtais pinigais susimokėti už kitas plastines operacijas.
S. Mukherjee žada laimėtais pinigais susimokėti už kitas plastines operacijas.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-12-27 14:37, atnaujinta 2018-03-14 09:50

27 metų Sonali Mukherjee likimas buvo negailestingas.

2003-iaisiais tuomet dar studentė per užpuolimą buvo apipilta rūgštimi ir nuo to karto iškentė 22 operacijas.

Naujajame Delyje gyvenanti indė tebėra subjaurotu veidu, puskurtė, pusiau akla. Dabar viliamasi, kad S. Mukherjee kančias palengvins 2,5 milijono rupijų (daugiau nei 130 tūkst. litų), laimėtų indiškoje žaidimo „Kas nori tapti milijonieriumi?” versijoje.

Indė ketina laimėtais pinigais susimokėti už kitas plastines operacijas, nes subjaurotos moters šeima jau išleido visas lėšas bandydama jai pagelbėti. S. Mukherjee artimiesiems teko parduoti protėvių žemę, net jos motinos papuošalus.

Ieškodama būdų gauti daugiau pinigų S. Mukherjee sėkmingai pamėgino patekti į šou, kuriame atsakiusi į 10 klausimų laimėjo svarbiausią prizą.

„Kartais manome, kad mūsų gyvenimas apgailėtinas, visi nusiteikę prieš mus. Tada sutikę ką nors panašaus į Sonali suprantame, kokie esame laimingi ir kaip mums sekasi”, – kalbėjo žaidimo vedėjas, Bolivudo legenda Amitabhas Bachchanas.

Tačiau S.Mukherjee užsimena, kad jos gydymui neužteks ir laimėtos pinigų sumos. Vien tam, kad ji bent šiek tiek taptų panaši į žmogų ir atgautų regėjimą, reikės išleisti 1,5 milijono rupijų.

Tad indė toliau renka aukas, kurias panaudos, kai žaidime laimėti pinigai pasibaigs.

Ekrane išdrįsusią pasirodyti ir apie savo kančias prabilusią moterį daugelis vadina drąsuole, mat ne visos aukos elgiasi taip, kaip ji.

Nemažai nukentėjusiųjų pasiryžta tylėti.

„Bet aš pasirinkau atsistoti ir rėkti prieš smurtą”, – sakė sužalota indė.

Kalbėti viešai apie savo kančias moteris nusprendė tada, kai jai buvo atsisakyta atlikti eutanaziją, nes ji Indijoje neteisėta. S.Mukherjee šiemet parašė šalies valdžiai laišką ir viešai pažadėjo nusižudyti, jeigu negaus valstybės finansavimo savo gydymui.

Indė nevengia kritikuoti ir šalies teisinės sistemos.

Trys jos užpuolikai – atstumtas gerbėjas ir du jo draugai – po nusikaltimo kalėjime praleido vos kelis mėnesius. Po to smurtautojai paleisti už užstatą.

Užpuolikai nėra apkaltinti dėl to, ką padarė, o byla įstrigo klampioje Indijos teisės sistemoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.