H. Chavezas vis labiau įsitraukia į darbą

Venesuelos prezidentui Hugo

H. Chavezas sveiksta po Kuboje gruodžio 11 dieną atliktos vėžio operacijos ir nuo pat jos viešai nesirodė bei nekalbėjo.<br>AP
H. Chavezas sveiksta po Kuboje gruodžio 11 dieną atliktos vėžio operacijos ir nuo pat jos viešai nesirodė bei nekalbėjo.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

BNS, AFP ir lrytas.lt inf.

Jan 30, 2013, 10:48 AM, atnaujinta Mar 12, 2018, 11:38 PM

H. Chavezui „geriau su kiekviena diena, (jis) vis labiau įsitraukia į savo oficialias pareigas“, telefonu iš Havanos televizijai VTV sakė mokslo ir technologijų ministras Jorge Arreaza.

J. Arreaza, kuris yra H. Chavezo žentas ir pastarosiomis savaitėmis atlieka šeimos atstovo vaidmenį, taip pat sakė, kad ką tik grįžo po susitikimo su Venesuelos lyderiu.

58 metų prezidentas visiškai valdo savo protinius sugebėjimus ir „generuote generuoja nurodymus“, sakė J. Arreaza.

H. Chavezas, kurio šalis turi didžiausius pasaulyje žinomus naftos telkinius, sveiksta po Kuboje gruodžio 11 dieną atliktos vėžio operacijos ir nuo pat jos viešai nesirodė bei nekalbėjo.

Venesuelos vyriausybė yra sakiusi, kad lyderiui po operacijos išsivystė plaučių infekcija, kurią jis galiausiai įveikė. Pareigūnai taip pat sakė, kad H. Chavezas pasirašinėja dokumentus ir net pokštauja su padėjėjais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.