JAV šlapimo nelaikantis kirpėjas keršydamas nušovė urologą

JAV kirpėjas pensininkas, neištvėręs po operacijos paūmėjusio šlapimo nelaikymo, nušovė urologą.

75 metų kirpėjas Stanwoodas Fredas Elkusas nušovė gydytoją Ronaldą Frankliną Gilbertą pirmadienį jo paties kabinete, esančiame prabangiame Newport Beach rajone Kalifornijos pakrantėje.<br>AP
75 metų kirpėjas Stanwoodas Fredas Elkusas nušovė gydytoją Ronaldą Frankliną Gilbertą pirmadienį jo paties kabinete, esančiame prabangiame Newport Beach rajone Kalifornijos pakrantėje.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-01-30 16:01, atnaujinta 2018-03-12 22:49

75 metų kirpėjas Stanwoodas Fredas Elkusas nušovė gydytoją Ronaldą Frankliną Gilbertą pirmadienį jo paties kabinete, esančiame prabangiame Newport Beach rajone Kalifornijos pakrantėje. Pareigūnai dar neatskleidė, ar 52 metų R. Gilbertas buvo dirbęs S. Elkuso gydytoju.

S. Elkusas jau ilgai kentėjo dėl prostatos problemų bei šlapimo nelaikymo. Kaimynams jis skundėsi, kad po operacijos šlapimo nelaikymas tik dar labiau paūmėjo. Kartais netgi bekalbant su kaimynais jam tekdavo lėkti į tualetą.

„Mes vieną dieną kalbėjome apie kažką, ir jis staiga man sako: „Palauk.“ Nubėgo žmogus atgal į savo namus, o kai grįžo, sako man: „Turiu problemų su prostata.“ Jis sakė, kad po operacijos jam tiktai pablogėjo“, – pasakojo S. Elkuso kaimynas Miguelas Sotoas. Kaimynui S. Elkusas niekada neminėjo gydytojo vardo.

Kitas kaimynas Jamesas Lordas prisiminė, kaip sekmadienį kalbėjosi su S. Elkusu: „Jis man sakė, kad ilgai nebegyvens. O aš jam sakiau, kad jis, ko gero, pergyvens ir mane.“

Tyrėjai gydytojo kabinete rado pistoletą. Papildomų įrodymų buvo rasta ir S. Elkuso namuose, tačiau jų tyrėjai neatskleidė.

Velionis gydytojas buvo Hoag ligoninės urologijos skyriaus direktorius. R. Gilberto specializacija – lazeriais šalinti prostatos audinį šlapimo trakte. Gydytoju jis tapo 1987 metais.

Parengė Dovilas Bukauskas

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.