Indijoje išprievartautos ir nužudytos trys mažametės seserys

Indijoje išprievartautos ir nužudytos trys mažametės seserys, o jų kūnai išmesti. Mergaitėms buvo nuo 6 iki 11 metų, rašo theaustralian.com.au.

Šeimos nariai sakė, kad mergaitės išėjo ieškoti mamos, kurios tuo metu nebuvo namuose, ir niekas po to jų daugiau nematė.<br>AP asociatyvi nuotrauka
Šeimos nariai sakė, kad mergaitės išėjo ieškoti mamos, kurios tuo metu nebuvo namuose, ir niekas po to jų daugiau nematė.<br>AP asociatyvi nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 20, 2013, 12:47 PM, atnaujinta Mar 11, 2018, 11:58 AM

Moksleivių kūnai buvo rasti praėjusią savaitę, praėjus dviem dienoms po jų dingimo. Mergaitės iš Maharaštros valstijos Bandaros srities dingo vasario 14 d.

„Trijų mažų mergaičių kūnai buvo rasti šulinyje, ten buvo ir jų mokykliniai krepšiai bei batai“, - sakė policijos atstovas Aarti Singhas. Pasak jo, mergaitėms buvo 6, 9 ir 11 metų.

„Po mirties nustatyta, kad mergaitės buvo išprievartautos ir tada nužudytos“, - sakė jis.

Kol kas niekas neareštuotas, bet keturi žmonės sulaikyti apklausai.

Šeimos nariai sakė, kad mergaitės išėjo ieškoti mamos, kurios tuo metu nebuvo namuose, ir niekas po to jų daugiau nematė.

Kaimo gyventojai susirinko į protestus, primenančius piktus susirinkimus Naujajame Delyje po 23 metų studentės išprievartavimo ir nužudymo.

Parengė Jurgita Noreikienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.