S. Berlusconi klausimas vienos bendrovės darbuotojai: „Ar patiri orgazmą?“ (video)

Buvusį Italijos premjerą Silvio Berlusconi vėl klampina moterys. Viena italė reikalauja politiko atsiprašymo dėl to, kad jis viešai juokavo su ja apie seksą.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 21, 2013, 3:53 PM, atnaujinta Mar 11, 2018, 9:17 AM

76-erių S. Berlusconi ir 30-metė Angela Bruno akis į akį susidūrė per atsinaujinančių energetinių išteklių bendrovės, kurioje dirba italė, renginį, rašo „Daily Mail“.

Kai A. Bruno buvusiam premjerui ant scenos atnešė sutartį, politikas ėmė jos klausinėti nedviprasmiškų klausimų.

„Ar patiri orgazmą? Tik kartą? Kiek kartų patiri orgazmą? Su kokiomis pertraukomis?“, - tokių klausimų A. Bruno pažėrė buvęs Italijos premjeras. Pokalbį stebėjo italės kolegos, verslininkai.

Po to S. Berlusconi paprašė moters apsisukti, pažiūrėjo į jos sėdynę ir pasakė: „Taip, tai įtikinamas pasiūlymas“.

Jo komentarus lydėjo auditorijos juokas.

Tuo metu nervingai juokdamasi A. Bruno juokavo kartu su S. Berlusconi. Tačiau jau po renginio italė prabilo kitaip.

Vieną vaiką auginanti ištekėjusi moteris sako patyrusi gėdą ir buvusi įžeista. Ji norinti S. Berlusconi atsiprašymo.

Politiko ir A. Bruno pokalbis nufilmuotas ir patalpintas tinklalapyje „YouTube“. Įrašas buvo peržiūrėtas beveik milijoną kartų ir sukėlė nemenką pasipiktinimą.

A. Bruno italų žurnalistams atskleidė, kad jos 13-metė duktė, pamačiusi šį įrašą, verkė ne vieną dieną.

„Noriu atsiprašymo visų Italijos moterų vardu. Jos neturėtų kentėti tokių įžeidimų darbe ir už darbovietės ribų. Tokios Italijos aš daugiau nebenoriu ir tikiuosi, kad nebenori niekas“, - pareiškė A. Bruno.

Moteris teigia, jog renginio metu gėdijosi subarti S. Berlusconi dėl jo pastabų, nes politikas įtakingas. Negana to, pokalbį stebėjo svarbias pareigas einantys kompanijos, kurioje dirba A. Bruno, darbuotojai.

„Jis turi būti rimtas žmogus, jeigu nori atstovauti Italiją“, - kalbėjo A. Bruno.

Nemalonios pastabos S. Berlusconi adresu skamba likus visai nebedaug laiko iki vasario 24 – 25 dienos visuotinių rinkimų. S. Berlusconi vėl siekia ateiti į šalies valdžią.

Pats politikas, kalbėdamasis su žiniasklaida apie incidentą, apgailestavo. Tačiau S. Berlusconi pridūrė, jog jam tada atrodė, kad A. Bruno linksmai leidžia laiką.

Buvęs Italijos premjeras paragino moterį nebeskaityti kairiosios pakraipos laikraščių, nes jie esą pernelyg sureikšmino jų pokalbį.

S. Berlusconi šiuo metu yra teisiamas dėl lytinių santykių su nepilnamete prostitute. Maždaug prieš porą metų tūkstančiai italų išėjo protestuoti dėl S. Berlusconi elgesio su moterimis. Tuo metu buvo paviešintos politiko viloje rengiamų vakarėlių detalės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.