Trileris Sankt Peterburge: mergaitė paspruko nuo vyro, nužudžiusio jos motiną ir sesutę

Sankt Peterburgo policija tiria žiaurią dvigubą žmogžudystę. Piktadarys nušovė savo naujagimę dukterį ir jos motiną, kai ši pradėjo iš jo reikalauti alimentų. Vėliau žudikas, pamatęs jo ieškančius policininkus, nusišovė ir pats. Nužudytos moters vyresniajai dukteriai pavyko išsigelbėti, nubėgus pagalbos į mokyklą, rašo newsru.com

Mergaitė sakė, kad bijo dėl mamos ir jaunesniosios sesers, likusių namuose.<br>123rf asociatyvi nuotrauka
Mergaitė sakė, kad bijo dėl mamos ir jaunesniosios sesers, likusių namuose.<br>123rf asociatyvi nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-02-28 19:54, atnaujinta 2018-03-10 20:48

33 metų Sabinos ir jos kūdikio kūnai buvo rasti ketvirtadienio dieną. Abu mirė nuo šautinių žaizdų. Tikslus mažylės amžius nepranešamas, bet žinoma, kad ji gimė jau šiais metais – tad jai ne daugiau, kaip du mėnesiai.

Išankstiniais duomenimis, moterį su kūdikiu nužudė jos buvęs sutuoktinis, 36 metų Olegas R. Prieš šūvius pora ginčijosi dėl nesumokėtų alimentų. Šaudoma buvo šautuvu.

Po susidorojimo įtariamasis išvažiavo iš miesto, bet policija greitai nustatė jo buvimo vietą, paskelbę jo automobilio „Kia Ceed“ paiešką.

Automobilis buvo pastebėtas Volchovo mieste, policija pradėjo gaudynes. Bandydamas pabėgti nuo persekiotojų, įtariamasis taranavo du automobilius. Tačiau po to vis vien buvo sustabdytas.

„Jam buvo pasiūlyta sudėti ginklus ir pasiduoti. Bet vyriškis nusprendė kitaip – jis pakėlė šautuvą ir iššovė sau į galvą“, - aiškino Sankt Peterburgo policijoje.

Tik per stebuklą susidorojimo liudininke netapo vienuolikmetė nužudytosios duktė, vardu Milana. Apie 13 val. 30 min. mergaitė labai išsigandusi atbėgo į vieną iš Primorės rajono gimnazijų. Ji papasakojo mokytojams, kad į namus netikėtai grįžo tėvas, su kuriuo jos motina neseniai išsiskyrė. Vyras elgėsi agresyviai.

Mergaitė sakė, kad bijo dėl mamos ir jaunesniosios sesers, likusių namuose. Tada mokyklos administracija iškvietė policiją, ir dalinys buvo pasiųstas į butą, kur gyveno šeima. Durys buvo atidarytos, o viduje policininkai rado negyvą buto šeimininkę ir jos dukterį.

Vėliau nusižudęs vyras anksčiau nebuvo teistas. Vyresniąją dukterį Sabina pagimdė pirmoje santuokoje, o jaunesniąją – jau nuo naujo vyro.

Parengė Jurgita Noreikienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.