Indijos studentės išprievartavimu kaltinamas vyras pasikorė kalėjime

Vienas iš šešių vyrų, kaltinamų studentės išprievartavimu ir bandymu nužudyti Delio autobuse praėjusių metų gruodį, autobuso vairuotojas Ramas Singhas pasikorė Naujojo Delio Tiharo kalėjime, informuoja „Reuters“, remdamasi kaltinamojo advokatu.

23 metų studentę šeši vyrai gruodžio 16-ąją išprievartavo, išžagino geležiniu strypu ir galiausiai išmetė iš važiuojančio autobuso.<br>AP
23 metų studentę šeši vyrai gruodžio 16-ąją išprievartavo, išžagino geležiniu strypu ir galiausiai išmetė iš važiuojančio autobuso.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

2013-03-11 14:49, atnaujinta 2018-03-10 05:24

R. Singhas buvo vienas iš penkių vyrų, įtariamų šioje byloje ir laikomų Tiharo kalėjime. Visi jie neigia kaltinimus. Šeštasis kaltinamasis yra nepilnametis, todėl jį teis jaunimo bylas nagrinėjantis teismas.

Žiaurus nusikaltimas sukrėtė Indiją ir šalyje prasidėjo debatai dėl elgesio su moterimis.

R. Singhas advokatas pareiškė esąs įsitikinęs, kad jo ginamąjį nužudė policininkai kalėjime. Kiek anksčiau bylos advokatai tvirtino, kad jų ginamieji yra kankinami kalėjime.

R. Singhas buvo pagrindinis kaltinamasis byloje dėl 23 metų Indijos studentės išprievartavimo. Jam ir keturiems jo pilnamečiams bendrams pateikti kaltinimai prievartavimu, nužudymu ir pagrobimu. Jiems gresia mirties bausmė.

Šeštasis kaltinamasis - 17-metis jaunuolis - laikomas nepilnamečių kalėjime. Dėl amžiaus jam gresia ne daugiau kaip treji metai kalėjimo.

23 metų studentę šeši vyrai gruodžio 16-ąją išprievartavo, išžagino geležiniu strypu ir galiausiai išmetė iš važiuojančio autobuso. Ji buvo taip sunkiai sužalota, kad po dviejų savaičių mirė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.