Per policijos reidą žuvo Niujorke keturis žmones nušovęs vyras (papildyta)

Niujorko valstijos policijos pareigūnai pranešė, kad per reidą žuvo ginkluotas vyras, kuris trečiadienį nušovė keturis žmones ir dar du sunkiai sužeidė, informuoja BBC.

Vyras prieš nusikaltimą padegė savo butą netoli grožio salono. Bute pareigūnai rado šaunamųjų ginklų ir amunicijos.<br>AP asociatyvi nuotrauka
Vyras prieš nusikaltimą padegė savo butą netoli grožio salono. Bute pareigūnai rado šaunamųjų ginklų ir amunicijos.<br>AP asociatyvi nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Mar 14, 2013, 3:34 PM, atnaujinta Mar 10, 2018, 12:30 AM

Nusikaltėlis Kurtas Myersas, pareigūnams ruošiantis įsiveržti į jo slėptuvę, nušovė policijos šunį. Išgirdę šūvius policininkai atsišaudė ir nusikaltėlis žuvo. Policija į pastatą, kuriame jis slėpėsi įsiveržė ketvirtadienį 8 val. ryto vietos laiku. Per reidą pareigūnai nenukentėjo.

Nuo trečiadienio K. Myersas buvo apsuptas policijos Herkimerio miestelyje, už maždaug 360 į šiaurę nuo Niujorko miesto. 64-erių vyriškis trečiadienį šovė į keturis klientus grožio salone Mouhoko mieste. Dvi aukos mirė, o dar dvi buvo sunkiai sužalotos. Tada įtariamasis automobiliu nuvažiavo į automobilių plovyklą netoliese esančiame Herkimeryje ir čia nušovė du žmones.

Nusikaltimo motyvai nežinomi. Vyras prieš nusikaltimą padegė savo butą netoli grožio salono. Bute pareigūnai rado šaunamųjų ginklų ir šaudmenų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.