„Facebook“ kūrėjas M. Zuckerbergas žengia į JAV politiką

Socialinio tinklo „Facebook“

M. Zuckerbergas jau anksčiau yra naudojęs iš „Facebook“ sukauptą kapitalą, sprendžiant jam rūpimus politinius klausimus.<br>AP
M. Zuckerbergas jau anksčiau yra naudojęs iš „Facebook“ sukauptą kapitalą, sprendžiant jam rūpimus politinius klausimus.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

AP, BNS ir lrytas.lt inf.

Mar 28, 2013, 9:40 AM, atnaujinta Mar 9, 2018, 5:08 AM

Šis šaltinis, pageidavęs neviešinti jo vardo, nurodė, kad naujasis judėjimas bus oficialiai įkurtas artimiausiomis savaitėmis. Anksčiau panašią informaciją buvo paskelbęs dienraštis „The San Francisco Chronicle“, portalas „Politico“ ir kiti žiniasklaidos kanalai.

28 metų M. Zuckerbergas jau anksčiau panaudojęs iš „Facebook“ sukauptą kapitalą, sprendžiant jam rūpimus politinius klausimus. Jis padovanojo 100 mln. dolerių vertės „Facebook“ akcijų Niuarko miesto Naujajame Džersyje mokykloms.

Jis taip pat paskelbė planuojantis padovanoti beveik 500 mln. dolerių vertės akcijų vienai Silicio slėnyje įsikūrusiai pelno nesiekiančiai organizacijai, finansuojančiai sveikatos apsaugos ir švietimo programas.

Vasarį M. Zuckerbergas taip pat vedė vieną Naujojo Džersio gubernatoriaus Chriso Christie kampanijos renginį savo namuose Palo Alte, Kalifornijoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.