A. Merkel ir V. Putiną užpuolė pusnuogės „Femen“ aktyvistės

Hanoveryje viešintį Rusijos prezidentą Vladimirą Putiną ir Vokietijos kanclerę Angelą Merkel pasitiko ne tik verslininkai ir žurnalistai, bet ir pusnuogiais protestais išgarsėjusios „Femen“ merginos, rašo naujienų agentūra Interfax.

V. Putino "Femen" aktyvistės pasirodymas, regis, nesupykdė.<br>AP
V. Putino "Femen" aktyvistės pasirodymas, regis, nesupykdė.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 8, 2013, 6:02 PM, atnaujinta Mar 8, 2018, 3:21 PM

Kelios ukrainiečių moterų gynimo judėjimo „Femen“ aktyvistės privertė raudonuoti Rusijos prezidento ir Vokietijos kanclerės apsaugos darbuotojus, mat jaunos merginos sugebėjo priartėti prie pat griežtai saugomų valstybių vadovų.

Hanoveryje vykstančioje pramonės parodoje į žurnalistų būrį įsimaišiusios merginos prasibrovė pro užtvarą ir nubėgo prie Volkswagen kompanijos stendo, kurį ramiai apžiūrinėjo V. Putinas su A. Merkel.

Įgudusiais judesiais išsirengusios iki pusės merginos ėmė šaukti angliškai "Fuck you dictator!" ir kitus Rusijos prezidentą niekinančius žodžius, o ant vienos ukrainietės nuogo kūno puikavosi užrašas „ Putinai eik na..ui“. Toks vaizdas akivaizdžiai sutrikdė Vokietijos kanclerę, kuri greitai pasišalino, o Rusijos prezidentas vyptelėjo, tarsi maloniai nustebintas kaip ir keli kiti delegacijos nariai.

Aktyvistes greitai į šalį nutempė atsipeikėję apsaugos darbuotojai, o V. Putinas ir A. Merkel elgėsi tarsi nieko būtų neįvykę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.