Indijos policija sulaikė jaunuolį, įtariamą išprievartavusį 5-metę

Indijos policija suėmė

Ligoninės gydytojas pranešė, kad balandžio 15 d. iš namų dingusios mergaitės kūnas buvo nusėtas mėlynėmis, o ji pati - be sąmonės.<br>AP asociatyvi nuotr.
Ligoninės gydytojas pranešė, kad balandžio 15 d. iš namų dingusios mergaitės kūnas buvo nusėtas mėlynėmis, o ji pati - be sąmonės.<br>AP asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Apr 20, 2013, 12:27 PM, atnaujinta Mar 7, 2018, 11:54 PM

22 metų jaunuolis buvo sulaikytas Rytų Biharo valstijoje ir nuvežtas į sostinę. Jis buvo mergaitės kaimynas. Mažametė šiuo metu yra kritinės būklės.

Žmonės vėl susirinko priešais Delio policijos būstinę ir ligoninę, kur auka kovojo už gyvybę, skanduodami šūkius ir reikalaudami geresnės teisėsaugos mieste, kuriame gyvena daugiau kaip 16 milijonų žmonių. Manoma, kad šeštadienį vyks ir daugiau protestų, todėl mieste sustiprintas saugumas.

Ligoninės gydytojas pranešė, kad balandžio 15 d. iš namų dingusios mergaitės kūnas buvo nusėtas mėlynėmis, o ji pati - be sąmonės. Mergaitei buvo atlikta operacija, ir „artimiausios 48 valandos jai taps labai svarbios“.

Premjeras Manmohanas Singhas pareiškė esąs sukrėstas naujausio incidento. Tūkstančių žmonių protestai visoje Indijoje privertė jo vyriausybę kurti griežtesnius įstatymus kovai su lyčių nusikaltimais. Tačiau, anot aktyvistų, vien įstatymų nepakanka.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.