Filadelfijoje siautėjo itin įžūlių paauglių gauja (video)

Filadelfijos policijos departamento darbuotojus nustebino itin įžūlus paauglių elgesys. Vaizdo kameros užfiksavo, kaip nepilnametis, vilkintis raudonais marškinėliais, gatvėje išsitraukia ginklą ir juo pagrasina moteriai. Ji tuoj pat pakelia rankas į viršų, tačiau paauglys apsigalvoja ir sprunka šalin. Išgąsdinta moteris iškart kreipėsi į policiją.

Paaugliai lipa ant automobilio ir neleidžia vairuotojui pajudėti iš vietos.<br>Youtube
Paaugliai lipa ant automobilio ir neleidžia vairuotojui pajudėti iš vietos.<br>Youtube
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-04-27 17:15, atnaujinta 2018-03-07 15:30

Peržiūrėdami gatvių stebėjimo vaizdo kamerų įrašus policijos pareigūnai aptiko daugiau to paties paauglio siautėjimo atvejų. Pasirodo, prieš pagrasindamas praeivei, paauglys su savo draugais spėjo pagąsdinti automobiliu važiuojančius žmones.

Vaizdo įraše matyti, kaip prie stop ženklo sustojusį automobilį apspinta tie patys paaugliai. Jie lipa ant automobilio ir neleidžia vairuotojui pajudėti iš vietos. Kai kurie atidaro keleivio duris ir kažką kalba su keleiviu ir vairuotoju.

Galiausiai vairuotojas išdrįsta pajudėti iš vietos.

Šiuo metu policija ieško gatvėse siautėjusių ir praeivius terorizavusių paauglių. Spėjama, kad jauniausiam chuliganui gali būti vos 12 metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.