Rusijoje – skandalas dėl erotinio vakarėlio dvylikamečiams

Rusijos tyrėjams užkliuvo moksleiviški vakarėliai vienoje iš Čitos pasilinksminimų įstaigų, o tiksliau – moksleivių nuo 12 metų žaidžiami erotiniai žaidimai. Tyrėjų žiniomis, viename renginyje organizatoriai nepilnamečiams pasiūlė rungtį „Kas iš salės parneš daugiau liemenėlių“. Visuomenės pasipiktinimą sukėlė miesto portale paskelbtas atsiliepimas apie vakarėlį, skirtą mokslo metų pabaigai ir vykusį gegužės 25 d. Čitos naktiniame klube „Hollywood“, rašo newsru.com.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-05-28 11:16, atnaujinta 2018-03-06 04:49

Atsiliepimą parašęs autorius pastebi, kad iš nuotraukų, paskelbtų socialiniame tinkle, matyti, jog panašūs vakarėliai vykdavo ir anksčiau. Nuo 2012 m. spalio jie rengiami kas mėnesį ir populiarumu nesiskundžia.

Į gegužės 25-ąją vykusį vakarėlį bilietai kainavo 250-350 rublių. Vedėjai berniukus kvietė į tokius greičio konkursus, kaip „kas iš salės parneš daugiau liemenėlių ir pėdkelnių“.

Pasirodžius internete nuotraukoms, įrodančioms, kad renginys vaikams turėjo akivaizdų erotinį atspalvį, tyrėjai nurodė klube „Hollywood“ atlikti patikrinimą. Tyrėjai apklaus vakarėlio organizatorius, renginyje dalyvavusius mokinius, jų tėvus. Taip pat bus tiriama medžiaga socialiniuose tinkluose, paskelbta renginių dalyvių ir pačių organizatorių.

Parengė Jurgita Noreikienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.