Buvęs Egipto prezidentas H. Mubarakas vėl stojo prieš teismą

Buvusio Egipto prezidento Hosni

85 metų H. Mubarakas šeštadienį pasirodė kaltinamųjų narve, dėvėdamas tamsius akinius nuo saulės ir baltą kalinio uniformą.<br>AP
85 metų H. Mubarakas šeštadienį pasirodė kaltinamųjų narve, dėvėdamas tamsius akinius nuo saulės ir baltą kalinio uniformą.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

BNS, AFP ir lrytas.lt inf.

Jul 6, 2013, 5:45 PM, atnaujinta Mar 4, 2018, 9:12 PM

Šis posėdis įvyko praėjus trims dienoms po to, kai H. Mubarako įpėdinis Mohamedas Mursi pats buvo nuverstas, o gatvėse įsiplieskė šį prezidentą palaikančių islamistų ir jo priešininkų susirėmimai.

H. Mubarakas ir septyni buvę aukšti saugumo vadovai kaltinami kurstę protestuotojų žudymą per sukilimą prieš jų režimą 2001 metų pradžioje. Buvęs prezidentas ir jo du sūnūs taip pat yra kaltinami korupcija.

85 metų buvęs autoritarinis lyderis šeštadienį pasirodė kaltinamųjų narve, dėvėdamas tamsius akinius nuo saulės ir baltą kalinio uniformą.

Per posėdį, kurį transliavo televizija, Kairo baudžiamajame teisme buvo pateikti gynybos pareiškimai, o vėliau procese buvo paskelbta pertrauka iki rugpjūčio 17 dienos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.