Dubajuje išprievartauta norvegė nuteista dėl nesantuokinio sekso

Dubajuje išprievartauta 24 metų norvegė nuteista dėl nesantuokinio sekso, jai skirta 16 mėnesių laisvės atėmimo bausmė. Be to, ji pripažinta kalta dėl alkoholio vartojimo, praneša „www.e/n24“.

Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Jul 19, 2013, 3:02 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 9:50 PM

13 mėnesių už grotų pasiųstas ir merginos prievartautojas, tačiau ne už šį nusikaltimą. Dubajuje bausmė dėl išprievartavimo galima tik tada, jei kaltinamasis pripažįsta kaltę arba jei nusikaltimą patvirtina keturi liudytojai vyrai.

Anot duomenų, Marte Deborah Dalelv nuo 2011-ųjų dirbo Katare. Šių metų kovą ji kartu su kolegomis nuvyko į verslo kelionę Dubajuje, kur po vakarėlio, kuriame buvo vartojamas ir alkoholis, buvo išprievartauta. Moterį viešbučio kambaryje išprievartavo kolega.

Apie incidentą norvegė informavo viešbučio registratūrą ir policiją. Tačiau nei pareigūnai, nei gydytojas ja nepatikėjo. Kaltinimus neigė ir prievartautojas.

M. D. Dalelv advokatas apskundė teismo sprendimą. Ji šiuo metu yra laisvėje, tačiau negali išvykti iš šalies, nes paimtas jos pasas. Be to, norvegė dėl „nepadoraus elgesio“ neteko darbo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.