A. Lukašenka giriasi, kad jo žuvis dvigubai didesnė už V. Putino

Baltarusijos prezidentas Aliaksandras Lukašenka nenori nusileisti Rusijos kolegai Vladimirui Putinui. V. Putinui pasipuikavus sugauta lydeka, sveriančia daugiau kaip 21 kg, A. Lukašenka pasigyrė, kad sugavo 57 kg sveriantį šamą. Tiesa, kitaip nei Rusijos prezidentas, baltarusis nesugebėjo pateikti jokių dokumentinių savo žygdarbio įrodymų, tai yra, nuotraukų. Apie tai rašo newsru.com.

V. Putinui pasipuikavus sugauta lydeka, sveriančia daugiau kaip 21 kg, A. Lukašenka pasigyrė, kad sugavo 57 kg sveriantį šamą.<br>AP ir "Reuters" nuotr.
V. Putinui pasipuikavus sugauta lydeka, sveriančia daugiau kaip 21 kg, A. Lukašenka pasigyrė, kad sugavo 57 kg sveriantį šamą.<br>AP ir "Reuters" nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 31, 2013, 2:52 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 11:51 AM

Pasak Baltarusijos prezidento, jis Pripetės upėje Gomelio srityje sugavo tris šamus, iš kurių vienas svėrė beveik 60 kg. Jeigu A. Lukašenka nepervertina savo trofėjaus gabaritų, kaip dažnai nutinka žvejams, tuomet jo žuvis daugiau nei dvigubai didesnė už V. Putino lydeką, kurią jis demonstravo prieš kamerą.

„Aš pats sugavau 57 kg šamą. 57, 24 ir 7 kg – tris šamus pagavau“, - gyrėsi A. Lukašenka pasitarime dėl medžioklės ir žvejybos taisyklių patobulinimo. Siužetas iš pasitarimo buvo parodytas per Baltarusijos televiziją ONT. Kada visa tai įvyko, A. Lukašenka nepatikslino.

Kremlius skelbė, kad V. Putinas lydeką sugavo spiningaudamas Tuvos regione. Nors buvo pateiktas visas šūsnis žygdarbį įrodančių nuotraukų, atsirado skeptikų, suabejojusių, ar žuvis iš tiesų galėjo sverti tiek, kiek skelbiama.

Parengė Jurgita Noreikienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.