Australų politikui – meilužės kirtis

Sekso skandaluose besimurdantis kandidatas į Niujorko merus Anthony Weineris gali atsikvėpti. Pasaulio žiniasklaidos dėmesį kausto kitas savo genitalijų fotografuotojas. Šįkart – australų politikas, rašo „Lietuvos rytas”, remdamasis „The Daily Telegraph” ir „ABC Local” informacija.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 7, 2013, 8:16 AM, atnaujinta Mar 2, 2018, 2:52 AM

Neseniai vedęs ir sūnaus susilaukęs A.Weineris garsėja tuo, kad savo apsinuoginusio nuotraukas siuntinėja nepažįstamoms moterims.

Jis taip pat savo erotines fantazijas išlieja gašliai bendraudamas su dailiosios lyties atstovėmis internete.

Australijos Kvynslando valstijos parlamentaro Peterio Dowlingo, beje, Etikos komisijos vadovo, padėtis kur kas keblesnė. Kaip paaiškėjo, 27 metus vedęs dviejų vaikų tėvas pustrečių metų turėjo meilužę, kuriai žadėjo palikti šeimą ir su kuria mylėdavosi tiesiog darbo vietoje.

Tokią pikantišką naujieną australai sužinojo po to, kai į leidinį „The Courier-Mail” kreipėsi moteris, prisistačiusi buvusia P.Dowlingo meiluže.

„Jo biure parlamente buvau mažiausiai 10 kartų. Ten ateidavau naktį, kai visos merginos būdavo išėjusios. Tada mes lytiškai suartėdavome.

Savaitgaliais tai vykdavo dieną”, – leidiniui pasakojo buvusi politiko meilužė. Kad įrodytų savo žodžius, ji pateikė bendrų savo ir Liberalų nacionalinės partijos nario nuotraukų.

Žurnalistams teko regėti ir šokiruojančių trumpųjų žinučių, kurias P.Dowlingas siuntė savo meilužei. Vienoje paties politiko darytoje nuotraukoje matyti jo penis, įkištas į taurę su raudonuoju vynu. „Jis norėjo raudonojo vyno”, – rašoma žinutėje.

Kitoje nuotraukoje P.Dowlingas matomas pakėlęs taurę tarsi sakydamas: „Į sveikatą.”

Šią informaciją žiniasklaidai pateikusi moteris taip pat tvirtino, jog politikas naudojosi tarnybinėmis kelionėmis, kad su ja susitiktų Australijoje ir Naujojoje Zelandijoje.

Moteris taip pat pasakojo, jog iki išsiskyrimo tikėjo meilužio pažadais, kad jis paliks savo šeimą ir įsipareigos jai.

Tai esą turėjo įvykti po 2015 metų rinkimų.

„Jis buvo susitikęs su mano mama. Jis jai sakė, kad mane yra įsimylėjęs ir gailisi dėl esamos padėties, bet tai pasikeis”, – nuoskaudas liejo paslaptingoji dama.

Moters žodžiais, romanas su P.Dowlingu nutrūko prieš keletą savaičių, kai pora sulaukė grasinamų anoniminių laiškų ir įspėjimų iš vyro partijos vyresnybės.

„Žinau, kad šie mano veiksmai gali atrodyti kaip kerštas.

Tačiau aš tik mergina iš kaimo ir manau, kad kiekvienas turėtų būti atskaitingas”, – buvusios meilužės žodžius citavo laikraštis.

Kilus skandalui P.Dowlingas nesiteisino ir nesigynė kaltinimų. Vyras atsiprašė savo šeimos, giminaičių ir darbuotojų.

Jis taip pat paliko Etikos komisijos vadovo postą, kad kolegos parlamente galėtų įvertinti jo elgesį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.