Internete – audra dėl septyniolikametės oralinio sekso per Eminemo koncertą

Septyniolikametė airė liūdnai išgarsėjo socialiniuose tinkluose, kai buvo nufotografuota užsiimanti oraliniu seksu su dviem vyrais per Eminemo koncertą, kuris vyko šeštadienį Sleino pilyje. Atviros nuotraukos žaibiškai pasklido po internetą, socialiniuose tinkluose ir sulaukė daugybės smerkiančių komentarų. Sukrėsta mergina atsidūrė ligoninėje. Policija ėmėsi tirti incidentą – nepaisant to, kad nuotraukos darytos viešoje vietoje, per viešą renginį, merginai nėra 18 metų, todėl aiškinamasi, ar tai nėra vaikų pornografija, rašo „Daily Mail“.

„Twitter“, „Instagram“ ir „Facebook“ paskyros, kuriose buvo dalijamasi nuotraukomis, uždarytos.<br>„Facebook“ nuotr.
„Twitter“, „Instagram“ ir „Facebook“ paskyros, kuriose buvo dalijamasi nuotraukomis, uždarytos.<br>„Facebook“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 21, 2013, 4:17 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 8:02 PM

„Twitter“, „Instagram“ ir „Facebook“ paskyros, kuriose buvo dalijamasi nuotraukomis, uždarytos. Kelioms dešimtims interneto komentatorių, kurie tyčiojosi iš merginos ir siekė išsiaiškinti jos tapatybę bei gyrė jos sekso partnerį kaip „herojų“ ir „legendą“, gresia kaltinimai seksizmu.

Vienoje iš nuotraukų moksleivė oraliniu būdu malonina besivaipantį vyruką žalia skrybėle. Kitoje nuotraukoje ji su juo bučiuojasi, o jis liečia jos intymias vietas. Tą patį vakarą mergina nufotografuota atliekanti oralinio sekso aktą ir kitam vyrui.

Šeštadienį reperis Eminemas Airijoje koncertavo 80 tūkst. žiūrovų miniai. Per renginį policija sulaikė 63 žmones.

Pikantiškos nuotraukos masiškai išplito kitą dieną po koncerto. Daugelis interneto vartotojų smerkė merginos elgesį, kiti atpažino, kad tai – vienos Vakarų Airijos vidurinės mokyklos moksleivė. Dar kiti tiesiog šaipėsi ir vadino merginą pasileidusia. Nustatyta, kad pirmasis asmuo, pasidalijęs nuotraukomis, yra iš Belfasto.

Mergina, pamačiusi, kad atsidūrė viso interneto dėmesio centre, labai supanikavo ir sutriko. Ji paguldyta į ligoninę, gydoma raminamaisiais. Merginos šeima taip pat sukrėsta – esą toks elgesys jai nebūdingas.

Parengė Jurgita Noreikienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.