JAV mirė turistė iš Vokietijos, kuriai ryklys nukando ranką

Trečiadienį vienoje iš Havajų valstijos Maujo miesto ligoninių mirė turistė iš Vokietijos, kurią rugpjūčio 14-ąją tenykščiame paplūdimyje užpuolė ryklys.

Plėšrūnas nukando 20 metų Jana Luteropp ranką iki peties, kai vokietė su bičiuliais plaukiojo banglentėmis.<br>123rf asociatyvi nuotr.
Plėšrūnas nukando 20 metų Jana Luteropp ranką iki peties, kai vokietė su bičiuliais plaukiojo banglentėmis.<br>123rf asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

ITAR-TASS, ELTA ir lrytas.lt inf.

Aug 22, 2013, 12:51 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 7:39 PM

Tai pranešė medicinos įstaigos, kur visas šias dienas buvo mėginama išgelbėti merginos gyvybę, atstovai.

Plėšrūnas nukando 20 metų Jana Luteropp ranką iki peties, kai vokietė su bičiuliais plaukiojo banglentėmis. Visą savaitę ji buvo labai sunkios būklės.

Praėjusį pirmadienį Havajuose, šalia Didžiosios salos, ryklys užpuolė 16 metų jaunuolį, kuris, kaip ir turistė iš Vokietijos, plaukiojo banglente. Jam buvo padaryta plėštinių kojos žaizdų, bet galūnės amputacijos pavyko išvengti, kadangi laiku buvo suteikta medicinos pagalba.

Birželio pabaigoje Pietų Karolinos ir Teksaso valstijų paplūdimiuose buvo užfiksuoti dar du panašūs incidentai. Ten nuo ryklių nukentėjo du paaugliai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: R. Žemaitaitis sulaužė priesaiką – ar gali kandidatuoti?