Septyniolikametė airė tikina – užsiimti oraliniu seksu ją privertė

Airijoje nufotografuota per Eminemo koncertą oralinio sekso aktą atliekanti mergina pasiskundė dėl seksualinės prievartos. Ji skundžiasi, kad į jos gėrimą buvo įmaišyta narkotikų. Kaip praneša „Irish Times“, septyniolikametę merginą tyrė seksualinės prievartos tyrimų specialistai. Paimti kraujo mėginiai, siekiant nustatyti, ar tikrai į jos gėrimą buvo ko nors įmaišyta.

Nuotraukose ir įrašuose nėra įrodymų, kad vyras, kurį septyniolikametė tenkina oraliniu būdu, būtų prieš ją smurtavęs ar įmaišęs ko nors į jos gėrimą.<br>Facebook nuotr.
Nuotraukose ir įrašuose nėra įrodymų, kad vyras, kurį septyniolikametė tenkina oraliniu būdu, būtų prieš ją smurtavęs ar įmaišęs ko nors į jos gėrimą.<br>Facebook nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 22, 2013, 3:35 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 7:28 PM

Skandalas kilo, kai internete buvo paviešintos oralinio sekso aktą atliekančios merginos nuotraukos iš šeštadienį Sleino pilyje vykusio Eminemo koncerto. Jomis pasidalijo šimtai socialinių tinklų vartotojų.

Airijos policija tiria koncerto nuotraukas ir vaizdo įrašus.

Mergina policijai žodžiu pasiskundė patyrusi seksualinę prievartą.

Nuotraukose ir įrašuose nėra įrodymų, kad vyras, kurį septyniolikametė tenkina oraliniu būdu, būtų prieš ją smurtavęs ar įmaišęs ko nors į jos gėrimą.

Tačiau trečiadienį po pietų „Youtube“ buvo pasirodęs kitas vaizdo įrašas.

Jame septyniolikametė apsupta aštuonių vyrų.

Vyrai ją stumdo ir įžeidinėja žodžiais, o mergina bučiuoja vieną jaunuolį po kito, iki prieina prie to vyro, su kuriuo buvo nufotografuota užsiimanti oraliniu seksu.

Netrukus įrašas iš „Youtube“ buvo pašalintas, bet manoma, kad policija tiria ir jį.

Policija patvirtino, kad tiria incidentą dėl galimos vaikų pornografijos, nes nuotraukose esančiai merginai mažiau kaip 18 metų.

Parengė Jurgita Noreikienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„24/7“: ar turite už ką balsuoti, ponia Seimo pirmininke?