Sulaikyti penki įtariamieji žurnalistės grupinio išprievartavimo byloje

Visi penki vyrai, įtariami

Nusikaltimas sukrėtė šalį.<br>AP asociatyvi nuotr.
Nusikaltimas sukrėtė šalį.<br>AP asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Aug 25, 2013, 4:09 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 6:21 PM

Kaip skelbė penktadienį žiniasklaida, penki nusikaltėliai jauną fotokorespondentę ir jos palydovą užpuolė apleistame malūne Mumbajuje.

Vienam įtariamųjų - dvidešimt septynerių metų Salimas Ansari - pavyko pasprukti į Delį, bet ten jis buvo sulaikytas ir parvežtas atgal į Mumbajų. Sekmadienį ryte buvo sulaikytas ir vieno iš Mumbajaus priemiesčių gyventojas, maždaug 20-ies metų jaunuolis Kasimas Bangalis. Policijos duomenimis, jis merginai buvo itin žiaurus.

Incidentas įvyko ketvirtadienį pietiniame Šakti Milzo rajone, apie 20.00 val. vietos laiku. 23-ejų metų mergina fotografavo žurnalo redakcijos užsakymu kartu su savo kolega. Jie užėjo į apleistą pastatą, ten juos pasitiko agresyviai nusiteikę vyrai. Jie paklausė, ar šie turi leidimą fotografuoti. Kilus ginčui du vyrai sumušė merginos palydovą, o kiti trys ją išžagino, rašo laikraštis „Times of India“. Žurnalistams galiausiai pavyko patiems nusigauti iki ligoninės. Šiuo metu merginos būklė stabili.

Daugelis indų prisimena žiaurų gruodį įvykdytą nusikaltimą. Tada sostinėje Delyje 23 metų studentė buvo išprievartauta autobuse. Po dviejų savaičių ji mirė nuo vidinių sužalojimų.

Šis nusikaltimas visoje šalyje sukėlė protestus. Po jo buvo sugriežtinti įstatymai prievartautojams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.