Ciuriche atidaromas automobilių parkas prostitutėms

Šveicarijos mieste Ciuriche

Klientai galės patekti į naująjį „prostitucijos centrą” tik su automobiliu.<br>123rf asociatyvi nuotr.
Klientai galės patekti į naująjį „prostitucijos centrą” tik su automobiliu.<br>123rf asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Aug 26, 2013, 4:33 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 5:54 PM

Jis atidaromas rajone už centrinės geležinkelio stoties. Šeštadienį valdžia ten surengė atvirų durų dieną - visi norintieji galėjo laisvai atvažiuoti ir pažiūrėti, kaip atrodo alternatyvus raudonųjų žibintų kvartalas.

Klientai galės patekti į naująjį „prostitucijos centrą” tik su automobiliu. Vairuotojas mašinoje turi būti vienas. Iš pradžių jis turi privažiuoti prie atvirų medinių stotelių, kur yra prostitutės, ir, neišlipdamas iš automobilio, išdėstyti savo pageidavimus, o po to kartu su pasirinkta moterimi įvažiuoti į specialią „kabiną seksui”.

Į tokias kabinas gali įvažiuoti tik po vieną automobilį. Jos sukonstruotos taip, kad vairuotojas negali išlipti iš mašinos, o prostitutė gali bet kada atidaryti automobilio duris. Iš jos pusės sienoje taip pat yra mygtukas apsaugai ir policijai iškviesti.

Be to, automobilių parko teritorijoje yra dušo kabinų ir tualetų. Kiekvieną savaitę ten lankysis gydytojas.

Ciuricho valdžia nusprendė įrengti specialią teritoriją prostitutėms, kadangi ankstesnis raudonųjų žibintų kvartalas buvo netoli miesto istorinio centro. Tokia kaimynystė glumino vietos gyventojus ir turistus. Naujasis „automobilių parkas prostitutėms” pastatytas už mokesčių mokėtojų pinigus. Jo statyba atsiėjo 2,4 milijono Šveicarijos frankų.

Bet potencialūs klientai būgštauja, kad pareigūnai fiksuos atvažiuojančių automobilių numerius. O kai kurie nerimauja dėl to, kad jų automobiliai nepakankamai erdvūs.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.