JAV teisiama dešimtmetė už seksualinę prievartą berniukui

JAV, Hiustone dešimtmetė mergaitė sulaikyta už seksualinę prievartą prieš berniuką. Mergaitė „prievartautoja“ keturias dienas praleido nepilnamečių sulaikymo centre.

Dešimtmetė, vardu Ashley, „išprievartavo“ berniuką, su grupe savo rajono vaikų žaisdama „gydytojus“.<br>123rf asociatyvi nuotr.
Dešimtmetė, vardu Ashley, „išprievartavo“ berniuką, su grupe savo rajono vaikų žaisdama „gydytojus“.<br>123rf asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 27, 2013, 5:37 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 5:26 PM

Dešimtmetė, vardu Ashley, „išprievartavo“ berniuką, su grupe savo rajono vaikų žaisdama „gydytojus“. Įtariamas nusikaltimas įvyko balandį.

Kaimynas pamatė žaidžiančius vaikus ir pakvietė su jais žaidžiančio keturmečio berniuko motiną. Pasak policijos, tuo metu mergaitė nepadoriai lietė keturmetį berniuką.

Dešimtmetė mergaitė buvo apkaltinta seksualine prievarta sunkinančiomis aplinkybėmis ir birželį suimta, keturias dienas praleido nepilnamečių įkalinimo įstaigoje.

Jos motina visą šią bylą vadina košmaru.

Teismo nuosprendį dešimtmetė išgirs spalį.

Parengė Jurgita Noreikienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.