Buvęs TVF vadovas D.Straussas Kahnas patarinės Serbijos vyriausybei

Dėl kaltinimų išprievartavimu

Tyrėjai nusprendė, kad D.Straussas Kahnas turi būti teisiamas dėl ryšių su prostitucijos verslą organizavusia gauja Lilio viešbutyje.<br>AP nuotr.
Tyrėjai nusprendė, kad D.Straussas Kahnas turi būti teisiamas dėl ryšių su prostitucijos verslą organizavusia gauja Lilio viešbutyje.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Sep 13, 2013, 4:13 PM, atnaujinta Feb 22, 2018, 5:45 AM

Anot A.Vučičiaus, su D.Straussas Kahnas pasiektas principinis susitarimas dėl bendradarbiavimo, liko suderinti tik kai kurias detales. „Jis nebuvo labai patenkintas, kai pamatė mūsų finansinę situaciją, bet jau pasiūlė sprendimo būdų“, - kalbėjo vicepremjeras. Dar prieš kelias savaites D.Straussas Kahnas biuras žiniasklaidos pranešimus apie galimą bendradarbiavimą su Serbijos vyriausybe pavadino „pokštu“.

D.Straussas Kahnas 2011 metų gegužę atsistatydino iš TVF vadovo posto, kai buvo sulaikytas Niujorke dėl viešbučio kambarinės išprievartavimo. Baudžiamasis procesas dėl nepakankamo spėjamos aukos patikimumo vėliau buvo nutrauktas.

D.Straussas Kahnas, kuris yra buvęs Prancūzijos finansų ministras, o vėliau - galimas socialistų kandidatas į prezidentus, jau pareiškė atsisakantis visų politinių ambicijų ir dirbsiantis ekonomikos patarėju. Pastaruoju metu jis užėmė postus dviejų Rusijos finansų institucijų stebėtojų tarybose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.