Amerikos viceprezidento dukterėčia suimta už policininkų užpuolimą

Niujorke už policijos

J.Bidenas eina JAV viceprezidento pareigas nuo 2009 metų.<br>AP nuotr.
J.Bidenas eina JAV viceprezidento pareigas nuo 2009 metų.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Sep 18, 2013, 6:23 PM, atnaujinta Feb 22, 2018, 1:41 AM

C.Biden kaltinama dėl to, kad kliudė policijai dirbti, agresyviai elgėsi ir priešinosi ją sulaikyti mėginusiems pareigūnams. Mergina buvo paleista už užstatą. Spalio pabaigoje ji turės stoti prieš teismą.

Incidentas įvyko antradienį C.Biden bute Žemutiniame Manhatane. „The New York Daily News” duomenimis, policiją iškvietė durininkas. Jam sukėlė nerimą riksmai, sklindantys iš buto, kurį nuomojosi mergina. Kaip rašo leidinys, triukšmo priežastis buvo K. Biden ginčas su buto kaimyne, kilęs dėl to, kad JAV viceprezidento dukterėčia nesumokėjo nuompinigių.

Kai policija atvyko į incidento vietą, mergina puolė vieną iš pareigūnių, o paskui jos kolegą, kuris stojo ginti savo bendradarbės. Be to, C.Biden visaip priešinosi, kai policininkai mėgino uždėti jai antrankius. Mergina buvo nuvežta į nuovadą, kur po kelių valandų ji blogai pasijuto ir pareikalavo gabenti ją į ligoninę.

J.Bidenas eina JAV viceprezidento pareigas nuo 2009 metų, kai Baltųjų rūmų šeimininku tapo Barackas Obama. J.Bidenas turi du brolius ir seserį. Be sūnėnų ir dukterėčių, kurių skaičius nenurodomas, jis taip pat turi tris savo vaikus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.