Ežero gelmės dešimtmečius slėpė du automobilius su šešiais lavonais

Radinys Oklahomos ežero dugne pribloškė ne tik vietos teisėsaugos pareigūnus. Aplinkiniai gyventojai ėmė spręsti mįslę, kas yra šeši nelaimėliai, kurių kūnus slėpė du automobiliai, kuriuos nardydamas aptiko policijos pareigūnas George'as Hoylas. Jis tikino, kad į vandenį nėrė norėdamas išbandyti naująją sonarinę įrangą. G.Hoylo dėmesį patraukė du paskendę sportiniai automobiliai.

Radiniai Oklahomos ežero dugne sudomino ne tik vietos pareigūnus.<br>AP nuotr.
Radiniai Oklahomos ežero dugne sudomino ne tik vietos pareigūnus.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

CNN ir lrytas.lt inf.

Sep 19, 2013, 6:48 PM, atnaujinta Feb 22, 2018, 12:39 AM

Manoma, kad automobiliai po vandeniu išbuvo kelis dešimtmečius. Duodamas interviu, G.Hoylas sakė: „Pasitelkęs šoninio skenavimo sonarą, pastebėjau automobilius. Vaizdas buvo toks aiškus, kad nė sekundės tuo neabejojau“.

Antradienį kartu su policijos pareigūnais dirbanti narų komanda ištraukė 1969 m. gamybos „Chevrolet Camaro“ ir 1952 m. „Chevrolet“ automobilius, kuriuose buvo rasti ir 6 žmonių palaikai.

Bylos tyrėjai teigia, kad vienas automobilių galėjo priklausyti paaugliui, kartu su savo bičiuliais 1970 metais dingo be žinios, o antrasis gali būti susijęs su 1960 metais dingusio vyro, jo giminaičio ir draugo byla.

Valdžia įspėja, kad kūnų atpažinimo procesas gali užtrukti metus, bet rasta purvu aplipusi piniginė, rankinė ir kiti daiktai turėtų užvesti tyrėjus ant teisingo kelio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.