Indijoje už grupinį išprievartavimą nuteisti vyrai kreipsis į apeliacinį teismą

Keturi vyrai, už grupinį

Gruodžio 16-ąją penki vyrai ir paauglys išprievartavo autobusu su draugu važiavusią 23 metų medicinos studentę ir galiausiai ją išmetė iš važiuojančio autobuso.<br>AP nuotr.
Gruodžio 16-ąją penki vyrai ir paauglys išprievartavo autobusu su draugu važiavusią 23 metų medicinos studentę ir galiausiai ją išmetė iš važiuojančio autobuso.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Sep 24, 2013, 1:58 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 9:02 PM

Nuteistųjų advokatas A.P. Singhas pranešė, kad verdiktą apskųs apeliaciniam teismui. Teismas informavo, kad apeliaciją pateikusios šalies argumentai bus svarstomi kasdien nuo trečiadienio. Nuteistieji neigia visus kaltinimus. Jie apeliacijas gali teikti vis aukštesnės instancijos teismams, kol pasieks Aukščiausiąjį teismą bei gali prašyti prezidento malonės. Apeliacinių skundų procesas gali užtrukti ne vienerius metus.

Gruodžio 16-ąją penki vyrai ir paauglys išprievartavo autobusu su draugu važiavusią 23 metų medicinos studentę ir galiausiai ją išmetė iš važiuojančio autobuso. Mergina buvo taip sunkiai sužalota, kad po dviejų savaičių mirė Singapūro ligoninėje.

Dalyvavimu nusikaltime įtariamas autobuso vairuotojas kovą buvo rastas negyvas savo kameroje. Kalėjimo pareigūnų teigimu, manoma, kad jis pasikorė. Nepilnamečiui, kuris nusikaltimą įvykdė 17-os, buvo skirta maksimali leistina bausmė - treji metai pataisos namuose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: kas yra vatnikai ir kiek jų?