Ispanijoje vyras nužudė brolį ir sukapojo jo kūną

Ispanijoje vienas 39 metų

Vyras, kurio vardas nebuvo paviešintas, negalėjo prisiminti, kiek dienų praėjo nuo nusikaltimo.<br>123rf asociatyvi nuotrauka
Vyras, kurio vardas nebuvo paviešintas, negalėjo prisiminti, kiek dienų praėjo nuo nusikaltimo.<br>123rf asociatyvi nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

AFP, BNS ir lrytas.lt inf.

Sep 30, 2013, 2:54 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 3:57 PM

Įtariamasis, gyvenantis kurortiniame Maljorkos Palmos mieste Balearų salose Viduržemio jūroje, buvo suimtas, kai savanoriškai atvyko į policijos nuovadą ir prisipažino dėl savo nusikaltimo, sakoma policijos pranešime.

„Pareigūnai, palydėjo jį į jo namą, kur rado du šaldiklius su kaulais ir organinėmis liekanomis, taip pat kūno dalimis“, - nurodė policija.

Kaip pranešama, vyras, kurio vardas nebuvo paviešintas, negalėjo prisiminti, kiek dienų praėjo nuo nusikaltimo.

Įtariamasis sakė policijai, kad 32 brolis persikėlė gyventi pas jį maždaug prieš metus ir kad tarp jų kildavo aršių barnių.

„Per vieną iš tų ginčų name brolis paėmė plaktuką ir mėgino užpulti sulaikytąjį, kuris išplėšė tą ginklą ir sudavė kelis mirtinus smūgius aukai į galvą“, - nurodė policija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.