Prisiekusieji išteisino M.Jacksono koncertų organizatorius „AEG Live“

Prisiekusieji nusprendė, kad

Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Oct 3, 2013, 9:30 AM, atnaujinta Feb 21, 2018, 1:23 PM

Džeksonų šeima siekė prisiteisti 290 mln. JAV dolerių moralinę kompensaciją ir neskelbiamą sumą už finansinius nuostolius. „AEG Live“ teigė, kad M.Jacksono šeima reikalauja „absurdiškos“ sumos pinigų.

Daktaras Conradas Murray'us buvo nuteistas ketverius metus kalėti už netyčinį M.Jacksono nužudymą. M.Jacksonas 2009 metais mirė perdozavęs chirurgijoje naudojamo anestetiko. Tuo metu jis ruošėsi sugrįžimo į sceną koncertams.

Šešių vyrų ir šešių moterų prisiekusiųjų komisija nusprendė, kad „AEG Live“ pasamdė C.Murray'ų. Prisiekusieji taip pat nusprendė, kad daktaras buvo pakankamai kompetentingas. M.Jacksono šeima būtų laimėjusi bylą, jei prisiekusieji būtų nusprendę, kad „AEG Live“ pasamdė nekompetentingą daktarą.

M.Jacksono šeima teigė, kad koncertų organizatoriai tinkamai nepatikrino C.Murray'aus. „AEG Live“ neigė, kad samdė C.Murray'ų ir tvirtino, kad pats M.Jacksonas reikalavo būtent šio gydytojo. dvejus metus kalėjime praleidęs K.Murray'us šį mėnesį išeis į laisvę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.