Lietuvą įžeidusios laidos vedėjas traukiasi iš Federacijos Tarybos

Rusijos televizijos laidų vedėjas

Skandalinga laida šmeižė Sausio 13-osios aukų atminimą.
Skandalinga laida šmeižė Sausio 13-osios aukų atminimą.
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Oct 14, 2013, 9:56 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 4:20 AM

„Interfax” duomenimis, A.Pimanovas palieka darba Rusijos parlamento aukštuosiuose rūmuose savo noru. Kaip pareiškė Federacijos Tarybos reglamento komiteto vadovas Vadimas Tiulpanovas, A.Pimanovo sprendimas susijęs su „perėjimu į kitą darbą”. Televizijos laidų vedėjo atleidimo klausimas bus svarstomas trečiadienį. Senatoriaus A.Pimanovo įgaliojimai baigiasi 2014 metų spalio mėnesį.

Federacijos Tarybos nariu nuo Tuvos parlamento A.Pimanovas tapo 2011 metų sausį. Prieš tai 2010 metų spalį jis buvo išrinktas į šio Rusijos regiono parlamentą - Aukščiausiąji Churalą - pagal „Vieningosios Rusijos” sąrašą.

A.Pimanovas daug metų veda Rusijos Pirmojo kanalo laidą „Žmogus ir įstatymas”. Neseniai ši laida sukėlė skandalą ir buvo išbraukta iš Pirmojo Baltijos kanalo tinklelio kaip neatitinkanti bendrų žmonijos vertybių, moralinių ir etinių nuostatų. Joje buvo pateikta lietuvių pilietinius jausmus įžeidžiančios medžiagos apie Sausio 13-os įvykius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.