Kinų pora pardavė dukterį, kad nusipirktų išmanųjį telefoną

Šanchajaus policija pradėjo

Pernai 17 metų kinas pardavė savo inkstą, kad galėtų nusipirkti išmanųjį telefoną ir planšetinį kompiuterį.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Pernai 17 metų kinas pardavė savo inkstą, kad galėtų nusipirkti išmanųjį telefoną ir planšetinį kompiuterį.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Oct 18, 2013, 6:15 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 1:13 AM

Remdamasi Kinijos žiniasklaida, tai penktadienį pranešė Prancūzijos naujienų agentūra AFP.

Pagal tyrėjų versiją, bedarbiai sutuoktiniai dar prieš gimstant dukteriai paskelbė internete skelbimą, kad parduoda vaiką, rašo „The Daily Telegraph”. Jame buvo sakoma, kad vaiką atiduos tam, kuris pasiūlys didžiausią sumą. Netrukus po gimdymo, kuris vyko namuose, mergaitė buvo perduota „pirkėjui”.

Tą pačią dieną į sutuoktinių sąskaitą buvo pervesta didelė pinigų suma. Kinijos žiniasklaidos duomenimis, ji galėjo sudaryti 30-50 tūkstančių juanių (apie 12-20 tūkstančių litų). Už gautus pinigus jauni tėvai nusipirko išmanųjį telefoną, brangius sportbačius ir kitų prekių.

Sutuoktiniai neigia turėję savanaudiškų paskatų. Jie tikina tenorėję geresnės dalios savo dukteriai. Pasak jų, jie jau ir taip turi du vaikus ir dar vieno nebūtų galėję išlaikyti. Pernai 17 metų kinas pardavė savo inkstą, kad galėtų nusipirkti išmanųjį telefoną ir planšetinį kompiuterį. Šioje byloje septyni žmonės buvo nuteisti įvairų laiką kalėti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.