Trys buki amerikiečiai nuniokojo Goblinų slėnį

Tai, ką gamtos jėgos kuria milijonus metų, žmogus sugeba sunaikinti per kelias sekundes. Iki šiol pasaulį savo bukais žygiais dažniau piktindavo rusai, kinai ir kai kurių kitų tautų atstovai, laužantys koralus, besišaipantys iš gyvūnų zoologijos soduose ir visa tai filmuojantys.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 19, 2013, 2:17 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 12:48 AM

Tačiau šį kartą plačiai išgarsėjo trys nevėkšlos amerikiečiai, savo veiksmus Jutos nacionaliniame parke pavadinę „gyvybes gelbstinčiu“ žygdarbiu ir visa tai paskelbę internete. Iki šeštadienio šį siužetą jau buvo peržiūrėję daugiau nei trys milijonai žmonių, apie tai papasakojo ir CNN televizija.

Apkūnių vyrukų draugija kikena ir džiūgauja, kai vienas jų nuverčia masyvų smiltainį į griovį, o kitas pareiškia, kad akmuo buvęs nestabilus ir kėlė pavojų vaikų gyvybėms. Visi trys veikėjai veikiausiai turės rimtų nemalonumų, nes Goblinų slėnio parkas yra valstybės saugomas gamtos paminklas, kurio unikalų kraštovaizdį milijonus metų formavo vėjas ir vanduo.

„Tie idiotai per kelias akimirkas sunaikino tokį grožį", - neslėpė pasipiktinimo TV laidos vedėja.  Piktų žodžių trijulei negailėjo ir siužetą plačiai komentuojantys interneto naršytojai. Vienas originalesnių pasiūlymų -  jokiu būdu neįleisti jų į Jungtinę Karalystę, kad nenugriautų Stounhedžo akmenų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.