Romų tabore - dar viena mįslinga šviesiaplaukė mergaitė

Romų bendruomenėje - dar vienas neaiškiomis aplinkybėmis atsiradęs vaikas. Airijos policija romų tabore aptiko šviesiaplaukę mėlynakę mergytę, ji jau kurį laiką gyvena romų bendruomenėje, tačiau į tamsaus gymio čigonus ji visai nepanaši, rašo dailymail.co.uk.

Šviesiaplaukę, žaliaakę mergaitę vardu Marija policininkai trečiadienį surado stovykloje šalies centriniame regione esančiame Farsalos mieste.<br>„Reuters“ nuotr.
Šviesiaplaukę, žaliaakę mergaitę vardu Marija policininkai trečiadienį surado stovykloje šalies centriniame regione esančiame Farsalos mieste.<br>„Reuters“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-10-22 20:55, atnaujinta 2018-02-20 22:38

Apie mergytę policijai pranešė žmonės. Jie teigė, kad mergaitė yra visai nepanaši į savo tamsaus gymio brolius ir seseris.

Šeima, kurioje rasta mergaitė gyvena Dublino Tallaghto rajone. Pirmadienį šią šeimą aplankė policijos pareigūnai.

Tėvai pareigūnams sakė, kad mergaitė yra jų dukra, esą ji gimė Coombe ligoninėje Dubline. Tačiau policijos pareigūnams susisiekus su ligonine paaiškėjo, kad jokio įrašo apie jos gimimą ten nėra.

Policija iš šeimos paėmė mergaitę, kol vyksta tyrimas. Mergaitei atlikti DNR tyrimai. Laukiama jų rezultatų.

Ši istorija panašį į Graikijoje rastos Marijos atvejį. Šviesiaplaukė mergaitė buvo rasta čigonų tabore.

Šviesiaplaukę, žaliaakę mergaitę vardu Marija policininkai trečiadienį surado stovykloje šalies centriniame regione esančiame Farsalos mieste, o ją auginusi romų pora buvo areštuota, kai DNR testai parodė, kad tie žmonės nėra vaiko tėvai.

Nors policija mano, kad Maria galėjo būti pagrobta ką tik gimusi, minėta čigonų pora teigia, jog vaiką jiems atidavė biologinė motina, negalėjusi jo auginti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.