Toronto meras žada likti poste, nors ir pripažino rūkęs kokainą

Toronto meras Robas

R.Fordas žada bandyti atgauti rinkėjų pasitikėjimą prieš 2014 metų spalį įvyksiančius municipalinius rinkimus ir vėl prašyti jų paramos.<br>AP nuotr.
R.Fordas žada bandyti atgauti rinkėjų pasitikėjimą prieš 2014 metų spalį įvyksiančius municipalinius rinkimus ir vėl prašyti jų paramos.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

AFP, BNS ir lrytas.lt inf.

Nov 6, 2013, 1:46 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 1:46 PM

„Žinau, kad priverčiau nepatogiai pasijusti visus šiame mieste ir amžinai gailėsiuosi“, - sakė jis spaudos konferencijoje ir pridūrė: „Buvau išrinktas dirbti tam tikrą darbą ir būtent tai darysiu toliau“.

Kiek anksčiau R.Fordas padarė pribloškiamą pripažinimą žurnalistams, kad kartą, jau būdamas meras, „pasigėręs iki sąmonės netekimo“ rūkė kokainą, nors prieš tai pusę metų tai neigė, nepaisydamas nufilmuoto vaizdelio, kaip jis tai daro.

„Žinau, jog tai, ką padariau, yra blogai, - sakė jis. - Žinau, kad savo klaidos pripažinimas buvo teisingas dalykas. Ir jaučiuosi taip, tarsi nuo mano pečių būtų nukelta tūkstančio svarų (našta)“.

R.Fordas sakė, kad savo priklausomybes slėpė nuo šeimos, įskaitant ir brolį Dougą, kuris irgi dirba Toronto miesto taryboje, taip pat - nuo savo darbuotojų ir kolegų rotušėje, kitų žmonių, nes jam buvo „nepatogu ir gėda“.

„Toronto gyventojai, žinau, kad jus nuvyliau. Ir negaliu padaryti nieko kita, tik - atsiprašyti, - sakė jis. - Aš taip gailiuosi“.

Tačiau jis tvirtino, kad neatsistatydins, nors vis garsėja raginimai jam trauktis iš posto ir gydytis.

Vietoje to R.Fordas žada bandyti atgauti rinkėjų pasitikėjimą prieš 2014 metų spalį įvyksiančius municipalinius rinkimus ir vėl prašyti jų paramos.

„Man labai patinka mano darbas. Man labai patinka šis miestas. Man patinka taupyti mokesčių mokėtojų pinigus ir patinka būti jūsų meru“, - sakė jis.

„Mokesčių mokėtojų labui privalome nedelsdami grįžti prie darbo. Privalome užtikrinti, kad Torontas toliau eitų į priekį“, - tvirtino jis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.