Amerikiečiai iš mirčių sukūrė pelningą verslą

Daiktai ne savo vietose, keistas džeržgiantis garsas iš palėpės, jausmas, kad, be jūsų, namuose ar bute gyvena dar kažkas. Amerikiečių tinklalapio www.diedInHouse.com kūrėjai nedvejoja: jūsų būsto sienos aptaškytos krauju, ir siūlo tai išsiaiškinti. Žinoma, už mokestį.  

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 10, 2013, 3:31 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 11:40 AM

Tinklalapio kūrėjai skelbiasi padėsiantys tiems, kurie ketina pirkti ar nuomotis būstą, atskleisti visus nusižiūrėto gyvenamojo ploto užkaborius. Arba tiems, kurie nori išsiaiškinti savo namo ar buto praeitį. Taip pat mirusių, tiksliau nusižudžiusių ar nužudytų, sielų skaičiuotojai tikri, kad jų paslaugos turėtų sudominti tuos, kurie domisi paranormaliais reiškiniais. 

Tinklalapyje pateikiami ir klientams pateikiamų ataskaitų pavyzdžiai. Tarkim, aprašoma, kaip į vieną būstą buvo iškviesti pareigūnai, mat jame rasti nušauti sutuoktiniai. 

„Akivaizdu, kad tai suvirpina stygas jautriems žmonėms“, - rašo portalas „7sur7“.

Informacija apie praeities šmėklas kainuoja 11,99 dolerio. Tiesa, garantijos, kad duomenys bus visiškai tikslūs, neteikiama.

Kaip teigia www.diedInHouse.com, namus, kuriuose įvyko savižudybė ar žmogžudystė, parduoti užtrunka kur kas ilgiau, o kaina, jei nelaimingas įvykis buvo viešai ir išsamiai aprašytas, krenta net iki 35 proc.

Parengė Aida Murauskaitė 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.