Liberijos prezidento apsauga įtariama marihuanos kontrabanda

Liberijos pareigūnai pradėjo tyrimą šalies prezidento kortežo viršininko ir kelių jo pavaldinių atžvilgiu - jie įtariami narkotikų kontrabanda iš kaimyninės Siera Leonės, praneša "The Associated Press”.

Liberijos prezidento apsaugininkai įtariami narkotikų kontrabanda iš kaimyninės Siera Leonės.<br>123rf asociatyvi nuotr.
Liberijos prezidento apsaugininkai įtariami narkotikų kontrabanda iš kaimyninės Siera Leonės.<br>123rf asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Nov 11, 2013, 9:31 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 10:53 AM

Kovos su narkotikais valdybos viršininko Anthony Souh duomenimis, prezidento kortežo vadovas Perry Dolo ir jo pavaldiniai, naudodamiesi tarnybine padėtimi, įvežė į Liberiją 297 kilogramus marihuanos.

P.Dolo ir kai kurie prezidento kortežo darbuotojai jau suimti. Be to, už grotų atsidūrė du užsieniečiai - vienas gvinėjietis ir vienas Siera Leonės pilietis. Kaip jie prisidėjo prie narkotikų kontrabandos, nepranešama.

Pasak E.Souho, marihuanai gabenti poilsio dienomis buvo naudojamas pagrindinis prezidento kortežo visureigis, kurio šaukinys - "Escort 1”.

Šalies vadovybės reakcija į naujieną apie automobilio naudojimą ne pagal paskirtį kol kas nežinoma.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.