B.Obama paskelbė sveikatos priežiūros įstatymo pataisą

JAV prezidentas Barakas

B.Obama tikisi, kad jam dėl sveikatos apsaugos reformos pavyks išsikovoti patikimumą ir amerikiečių „pasitikėjimą“.<br>AP nuotr.
B.Obama tikisi, kad jam dėl sveikatos apsaugos reformos pavyks išsikovoti patikimumą ir amerikiečių „pasitikėjimą“.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Nov 14, 2013, 9:20 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 8:58 AM

Prezidento teigimu, sveikatos draudimo bendrovės gali tęsti sveikatos polisų pardavimą, kuriuos žmonės įsigijo individualiai.

Pastarosiomis savaitėmis draudimo bendrovės informavo savo klientus, kurių draudimo liudijimai neatitinka naujų prieinamos sveikatos priežiūros įstatymo reikalavimų.

Nors B.Obama pažymėjo, kad amerikiečiai gali pasilikti savo senuosius draudimo liudijimus, tačiau prezidentas taip pat paragino pasidomėti geresniais pasiūlymais.

Pagal ketvirtadienį paskelbtą prezidento pranešimą, sveikatos draudimo bendrovės, kurios ketina pratęsti draudimo polisus, yra įpareigotos informuoti klientus, už kokią jų apsaugą nebėra atsakingos, ir pateikti kitus tinkamus pasiūlymus.

B.Obama tikisi, kad jam dėl sveikatos apsaugos reformos pavyks „atsikovoti“ patikimumą ir amerikiečių „pasitikėjimą“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.