Tatarstano prezidento sūnus nuo lemtingo skrydžio atkalbėjo nėščią žmoną

Per lapkričio 17-osios tragediją Kazanės oro uoste kartu su kitais 49 žmonėmis žuvęs Tatarstano prezidento vyriausiasis sūnus, 23 metų Irekas Minichanovas atkalbėjo tuo reisu skristi savo žmoną ir taip išgelbėjo jos gyvybę. Ir ne tik jos – jauna moteris buvo 8 mėnesį nėščia, rašo topnews.ru.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-11-18 10:28, atnaujinta 2018-02-20 07:47

Pora buvo vos prieš tris mėnesius susituokusi. Slaptos Tatarstano prezidento sūnaus vestuvės su 23 metų prancūzaite Antonia Guichard įvyko Kazanėje rugpjūčio 16 dieną, pačių artimiausių draugų rate.

Jie susipažino prieš keletą metų besimokydami Šveicarijoje. Per vestuves jau buvo aišku, kad mergina laukiasi. Tatarstano prezidento sūnaus šeima turėjo pagausėti šių metų gruodį.

Ireko vestuvės su Prancūzijos piliete jo aplinkoje sulaukė nemažai nepasitenkinimo. Nemažai Tatarstano piliečių pasipiktino, kad prezidento sūnus vedė ne totorę merginą.

Sutuoktiniai neišsiskirdavo nė minutei. Tą lemtingą lapkričio 17-ąją Irekas, dirbantis „AK BARS“ banke, turėjo skristi į komandiruotę kartu su žmona, tačiau atkalbėjo ją nuo kelionės, argumentuodamas nėštumu. Mergina sutiko ir liko namuose, ir jau 19 val. 24 min. įvyko siaubinga katastrofa, nusinešusi jos vyro gyvybę.

„Mums labai sunku apie jį kalbėti būtuoju laiku, nes mums, jo pažįstamiems, jo draugams jis visada išliks besišypsantis, malonus. Jis nebuvo iš auksinio jaunimėlio kategorijos, nebuvo išlepintas. Jis buvo išsilavinęs vaikinas. Man dabar sunku apie tai kalbėti. Aš įsivaizduoju, kaip sunku jo mamai ir tėčiui, kaip sunku jo jaunesniam broliui. Vienintelis dalykas, ką galiu pasakyti – kad aš užjaučiu visus jo artimuosius“, - sakė žuvusiojo draugė Aigul Milštein.

Tatarstano prezidento Rustamo Minichanovo vyresnysis sūnus I.Minichanovas gimė 1990 metais. Jis studijavo Kazanės federaliniame universitete, dirbo „AK BARS“ banke ir turėjo nuosavą verslą, įsteigtą 2008 metais kartu su Tatarstano prezidento brolio Rifkato Minichanovo sūnumi.

Jaunesniajam Tatarstano prezidento sūnui Iskanderui – dar tik penkeri.

Parengė Jurgita Noreikienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.