„Maxima“ vykdo neeilinę visų pastatų patikrą Latvijoje

„Maxima Latvija“ reguliariai vykdo pastatų, kuriuose veikia šio prekybos tinklo parduotuvės, patikrinimus. Tai daroma laikantis visų Latvijos įstatymų ir teisės aktų. Šiomis dienomis „Maxima Latvija“ inicijavo papildomą pastatų, kuriuose veikia šio prekybos tinklo parduotuvės, patikrą, be to, kompanija pasiruošusi bendradarbiauti ir suteikti bet kokią pagalbą visoms tarnyboms, kurios galėtų daryti parduotuvių pastatų patikrinimus.

Bus pradėta tragedijos Zolitudėje ekspertizė.<br>M.Kulbio/AP nuotr.
Bus pradėta tragedijos Zolitudėje ekspertizė.<br>M.Kulbio/AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 24, 2013, 5:17 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 4:36 AM

„Priėmėme sprendimą sudaryti mūsų specialistų ir nepriklausomų ekspertų darbo grupę. Šios, savo veiklą jau pradėjusios, komandos pagrindinė užduotis yra patikrinti visų pastatų, kuriuose veikia mūsų parduotuvės, techninį patikimumą, nepriklausomai, ar esame to pastato savininkai, ar tik nuomojamės patalpas“, - sako „Maxima Latvija“ valdybos pirmininkas Gintaras Jasinskas.

Tuo pačiu metu bus pradėta tragedijos Zolitudėje ekspertizė. „Maxima Latvija“ konsultuojasi su tarptautiniais ekspertais, turinčiais patirties nustatant panašių avarijų priežastis. Kitą savaitę ekspertai pradės tyrimą, kuris, kaip tikimąsi, padės atskleisti, kas buvo nelaimės priežastimi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„24/7“: kaip A. Armonaitė ir E. Gentvilas vienas kitam pamokslavo